Adventi nyereményjáték a Tokaji Borecettel

4 hét, 4×2 nevezetesség és 4×2+1 értékes ajándék

Vegyen részt a 2012. november 26-án induló Facebook nyereményjátékunkon, hogy Öné lehessen négy új ecetkülönlegességünk egyike!

A játék helye

honlapra_jegviragA Tokaji Borecet Manufaktúra Facebook oldala

A játék időtartama

2012. november 26 – december 21.

Sorsolási napok: november 29., december 3., 6.,10., 13., 17., 19., 21.

Az egyes fordulók vége: a sorsolási napokat megelőző nap éjfélkor.

A játék menete

Párizsi kirándulásunk alatt lencsevégre kaptuk furmint ecetünket egy-egy nevezetesség előtt. Önnek csupán annyit kell tennie, hogy (ha eddig nem tette volna meg) regisztrál hírlevelünkre, és a a heti két alkalommal bemutatásra kerülő képen megtippeli, hogy mely híres épülettel, képzőművészeti alkotással (+ hol található) örökítettük meg ecetünket. Amennyiben helyesen tippel, esélyessé válik egyik új ecetkülönlegességünk megnyerésére. Érdemes folyamatosan követni bennünket Facebookon, mert minden héten kétszer sorsolunk!

cd49889b9402b07828935b28dd89d53eMelyik műalkotás látható a képen? Hol tekinthető meg?

A játékban való részvétel feltétele

Iratkozzon fel hírlevelünkre a Tokaji Borecet Manufaktúra weboldalán! A regisztráció által garantáltan az Öné a Tokaji Borecetes Receptek című receptfüzet.

4×2+1 ajándék

Ha minden alkalommal helyesen válaszol, de nem sikerül nyernie, akkor sem kell csüggedni, mert az utolsó játékhét végén, minden jól tippelő játékos között kisorsolunk egy nagy értékű ajándékot.

Játsszon velünk, hogy meglephessük új ecetkülönlegességeink egyikével!

Vélemény, hozzászólás?