ALMAECETTEL A FOGYÁSÉRT

Almaecettel a fogyásért

Hogyan csökkentsd a ruhaméreted 8 hét alatt?

Nincs szükség szigorú diétára.

Pár egyszerű szabállyal könnyen elérhető.

 

Almaecettel a fogyásért

Valószínű próbáltál már pár diétát. Ha ismerősek ezek az érzések:

  • Negatív önbecsülés. A kilók észrevétlen felkúsznak rád, és nem érzed jól magad a bőrödben.
  • Tehetetlenség. Kevesebb az energiád, egyfajta fásultság kerít hatalmába.
  • Nem tudod hogy indulj el. Keresed a megoldást, de nem tudod mit vagy kit kövess.
  • Aggódsz amiatt, hogy ez még rosszabb lesz. Nem szeretnél újabb éveket így tölteni.

.   .   .

.

Almaecettel a fogyásért

Ne gondolj drasztikus változásra. Nem kell éhezned, sem lemondanod kedvenc ételeidről. Nem kell hosszú órákat edzőteremben töltened. A gyors fogyás, éhezés, vagy hirtelen terhelés a szervezetnek egyáltalán nem egészséges, sőt kifejezetten veszélyes lehet.

Amire szükség van, az a rendszeresség, tudatosabb étkezés, és az eredmény jönni fog.

 

.

.

Ebben segíthet a Gálafitt almaecet diéta!

Egy heti mennyiséget mindig magadnál tarthatsz, praktikus kis flakonban. Minden nap, amikor kitöltöd az adagodat, és tudatosan elkevered egy pohár vízben, abban fog megerősíteni, hogy meg tudod csinálni!

.

.

De mi az a Gálafitt almaecet diéta?

Almaecettel a fogyásért

Almaecet gyógynövényekkel + étkezési útmutatóval

Az almaecetről már őseink is tudták, hogy kedvezően hat az emésztésre, és a népi gyógyászat is előszeretettel hivatkozik kiváló fogyasztó hatására. Ezentúl vannak kezdeményezések tudományos területen is, melyek vizsgálják az almaecet és a fogyás kapcsolatát. A Borecet Műveknél kiváló minőségű szabolcsi almát használva, saját know-how alapján kifejlesztett technológiával gyártjuk a biológiailag erjesztett almaecetet. A 100%-ban természetes, diétás ecet tartalmazza számos gyümölcs és gyógynövény jótékony hatását.

Különleges ízvilágú,  gyümölcs és gyógynövény kompozíció adja meg a termék frissítő, kellemesen savanykás-gyümölcsös ízét, hozzáadott tartósítószer és cukor nélkül. A Gálafitt almaecet egy heti adagot tartalmaz. Az oldalán jelöltük a napi adagot, melyet 4-5dl vízben kell elkeverni, és étkezések előtt fogyasztani.

Almaecettel a fogyásért

Felhasználási javaslat:

A termék egy heti adagot tartalmaz, összesen 175 ml. A napi adagok a flakon oldalán jelölve vannak, így egy napi adag egyszerűen kimérhető. Egy napi mennyiséget 4-5 dl vízben javaslunk elkeverni, és a nap folyamán elfogyasztani. Érdemes étkezések előtt 15-30 perccel inni 1-2 dl-t. Ha tudatosságunk néha alább hagy, egy kiadósabb étkezés után is bátran fogyasszunk 1-2 dl-t a higított Gálafitt almaecetből.

.

Mire számíthatok?

A Gálafitt almaecet segítségével, és pár egyszerű szabály bevezetésével, tested megkönnyebbül. Amint beindul a folyamat, úgy alakul át a közérzeted, és nő a magabiztosságodElőször csak könyebb lesz begombolni a nadrágot. Aztán már lóg rajtad a ruha. Végül muszáj leszel kisebb méret után nézni. 🙂

Amit kínálunk neked, az egy életmódváltás! Tudd honnan indulsz, és mit érsz el! Légy büszke magadra. Ez sugározni fog belőled, és ezt nagyon hamar mások is észre fogják venni!

.

Honnan tudom hogy mit egyek?

Almaecettel a fogyásért

.

.

BÓNUSZ ÉTKEZÉSI KISOKOS!

…melyből megtudhatod:

Mit csináljak, ha nem bírom nasizás nélkül?

Mi legyen a köret a húsok, halak mellé?

Ehetek-e cukros ételeket? Milyen egyéb alternatívák vannak?

Nem mozgok szinte semmit, ez baj?

.

Nem neked való a Gálafitt a diéta, ha:

 

Jól érzed magad a bőrödben, nem szeretnél fogyni
Gyorsan akarsz nagyon sok kilót leadni
Semmilyen változtatásra nem vagy hajlandó
Inkább várod a csodabogyót
.

Neked való a Gálafitt a diéta, ha:

Ki akarsz lépni a tehetetlenség állapotából
Elszánt vagy egy tudatosabb étkezésre
Szeretnél energikusabb és egészségesebb lenni
Célod, hogy csinos, fitt és magabiztos legyél
.

.    .    .

Ne tölts újabb éveket azzal, hogy nem teszel semmit. Ma van a napja hogy változtass.

.

Válassz csomagajánlatunkból!

Almaecettel a fogyásért

GálaFitt almaecet diéta 4 hetes adag 

Málna saláta öntet, 40ml 

Birs saláta öntet, 40ml 

+ Ajándék Étkezési Kisokos !

.

 

 

ÁR: 9.600 Ft  

CSOMAGAKCIÓS ÁR  7.680.Ft

..

Almaecettel a fogyásért

GálaFitt almaecet diéta 8 hetes adag 

Alma balzsamecet, 200ml 

Birs balzsamecet, 200ml 

+ Ajándék Étkezési Kisokos !

.

 

 

ÁR: 23.200 Ft  

CSOMAGAKCIÓS ÁR  17.400Ft

..

Vélemények

“Két hete fogyasztom, a közérzetem megváltozott, súlyomat könnyebben tudom mozgatni. Tele lettem energiával. Úgy, hogy étvágyam csökkent és változott.”

“Köszönöm annak, aki ezt a terméket létre hozta. Nekem sokat segített. A rendelésem pontosan és gyorsan megkaptam. A központban nagyon segítő készek.”

“Igazán kellemes telt ízű ecet. Az alma íz dominál, mögötte a gyógynövényeket is lehet érezni, de semmiből sincs tolakodóan sok. Szívesen fogyasztja a család.”

“Már korábban is fogyasztottam egy héten át és bámulatos ahogy elősegíti az emésztésemet. Nem nehezül el a gyomrom még egy esti kiadós vacsorától sem, ha utána ezt iszom.”

Lássuk mit mond a tudomány

Elhízás ellen is hatékonynak tartotta az ecetet a népi megfigyeléseken alapuló gyógyászat, azonban a témában egészen a közelmúltig nem igazán születtek objektíven értékelhető kutatási eredmények. Újabb vizsgálatok során kiderült, hogy az étkezéssel fogyasztott ecet (1-2 teáskanál alma-vagy borecet) által az evést követő telítettség érzet a kétszeresére nő. Ezáltal csökken az ételek utáni sóvárgási vágy, így a következő 2-4 órában alacsonyabb energia bevitel jellemző, ami hozzásegít a fogyáshoz. 

Forrás: MDOSZ Táplálkozási Akadémia Hírlevél 2016 április

A természetes erjesztett ecetek elhízás elleni hatással bírnak; azonban az almaecet volt a leghatékonyabb. Feltételezzük, hogy az ecetek elhízásellenes hatásai az ecetmintákban található polifenolvegyületek és / vagy ecetsav miatt következtek be.

Forrás: Hee-Kyoung Son, Yeon-Kyoung Kim, Hye Won Shin, Hee Jeong Lim, Byoung Seok Moon, Jae-Joon Lee, Comparison of Anti-obesity Effects of Spirit Vinegar and Natural Fermented Vinegar Products on the Differentiation of 3T3-L1 Cells and Obese Rats Fed a High-fat Diet, August 2017Journal of Food and Nutrition Research 5(8):594-605 DOI: 10.12691/jfnr-5-8-10

Ez egy Japán kísérlet rövid összefoglalója:

Az ecetsavról, mely az ecet fő összetevője, állatkísérletek során a közelmúltban kiderült, hogy elnyomja a testzsír felhalmozódását. Ezért kettős-vak kísérletben vizsgálták az ecetbevitelének a testzsír-csökkenésre gyakorolt ​​hatását. Az alanyokat véletlenszerűen három hasonló testtömeg, testtömeg-index (BMI) és derékkörfogatú csoportba soroltuk. A 12 hetes kezelési periódus alatt az egyes csoportok alanyai napi 15 ml ecetet, 30 ml ecetet, vagy 0 ml ecetet tartalmaz. A testtömeg, a BMI, a zsigeri zsírterület, a derék kerülete és a szérum triglicerid szintje mindkét ecetbeviteli csoportban szignifikánsan alacsonyabb volt, mint a placebo csoportban. Összegzésképpen elmondható, hogy az ecet napi bevitele hasznos lehet a metabolikus szindróma megelőzésében az elhízás csökkentésével.

Forrás: Tomoo Kondo 1 , Mikiya Kishi, Takashi Fushimi, Shinobu Ugajin, Takayuki Kaga, Vinegar intake reduces body weight, body fat mass, and serum triglyceride levels in obese Japanese subjects, doi: 10.1271/bbb.90231. Epub 2009 Aug 7.

A jóllakottság érzésének növelésében a legtöbb természetes ecetfajtában megtalálható ecetsav játszhat szerepet,  amely lassítja a gyomorürülést, így késleltetve a szénhidrátok felszívódását, ezáltal pedig a vércukorszint is kevésbé emelkedik étkezést követően.

Forrás: O’Keefe JH, Gheewala NM. et al.Dietary Strategies for Improving Post-Prandial Glucose, Lipids, Inflammation, and Cardiovascular Health. J Am Coll Cardiol.2008;51(3):249-255.

Más vizsgálatok összefüggést mutatnak az ecetfogyasztás és a testtömeg (a zsírtömeg és a testtömeg-index csökkentésével) és a lipidprofil között. Egyes kutatások szerint az almaecet elősegítené az összkoleszterin (és különösen az LDL-frakció, az úgynevezett “rossz” koleszterin) csökkentését, miközben növeli a HDL-koleszterin (gyakran “jó” koleszterin) szintjét.

Forrás: Beheshti Z, Chan YH.et al. Influence of apple cider vinegar on blood lipids.Life Science Journal. 2012;9(4):2431-2440.

X