Az Év Innovációja díj nyertese a Tokaji Bodzás Borecet

A közelmúltban került megrendezésre az első Magyar Ízek Bálja a Gödöllői Kastélyban, ahol amellett, hogy együtt bálozhattak a hazai termelők és a kiváló minőségű magyar ízek rajongói, négy kategóriában díjazták a legjobb kézműves magyar ízek alkotóit és támogatóit – köztük a Tokaji Borecet Manufaktúrát is.

Az impozáns rendezvényre meghívást kapott Formanek Csenge ügyvezető, aki személyesen vehette át  az Év Innovációja díjat a Libamáj Szövetség elnökétől, Ökrös Marianntól.

IMG_7690Az Év Innovációja díj

“Az innováció fejlesztést, megújulást jelent, amely minden vállalkozás hosszútávú sikerességének kulcsa. Ezúton is nagyon köszönjük a Kézműves Magyar Ízek Kereskedelmi Szövetségnek a díjat, ígérjük, hogy méltók leszünk hozzá, és ahogy eddig, úgy a jövőben is az innováció szellemében folytatjuk tevékenységünket” – mondta Formanek Csenge ügyvezető.

magyar_izek_dijA bál háziasszonya, Borbás Marcsi és a büszke díjazottak
/forrás: magyarizekbalja.hu/

Az Év Innovációja mellett Év Sikerterméke díjjal tüntették ki Sáfrány Lászlót, a szilvásváradi pisztrángtenyészet vezetőjét, az Év termelője Gábor Sándor lett a Gábriel Bon-bon Manufaktúrától, az Év Médiadíját pedig a Magyar Konyha szerkesztősége kapta.

A Tokaji Borecet Manufaktúra számára nem ez az első elismerés, amelyben újító tevékenysége miatt részesült. 2011-ben cégünk egyedi, áfonyás balzsamecetével elnyerte a WAMP dizájnpályázatát a termék fiatalos, lendületes, innovatív termékmegjelenéséért.

Az Év Innovációja-díjas terméket IDE kattintva tekintheti meg!

Vélemény, hozzászólás?