Magyarországon egyedülálló módon minőségi tokaji borból készítünk borecetet

Borecetünk Tokaj szívében fogant, a kézzel szüretelt és a válogatott szőlőfürtök, majd a belőlük készülő kiváló tokaji borok gyermekeként. Tokaj-Hegyalja kedvelt településén, Bodrogkeresztúron jött világra, ahol a gondos odafigyelés, a korszerű technológia, a hagyományok tisztelete, a tölgyfahordós érlelés, valamint a türelem és a megbecsülés keltette életre ezt a kivételes nedűt.

Tokaji Borecet Manufaktúra

100% természetes úton, biológiai erjesztéssel készül

Termékeink a borok esetében ismert biológiai erjesztéssel készülnek, megőrizve az eredeti borok jellegzetességeit. Eceteinkbe a borok átörökítik az egészségre jótékony hatású elemeket, csakúgy a finom aromákat és ízeket.

Ecetbaktérium

Hozzáadott adalékanyagok nélkül készítjük

Boreceteinkben nem található semmilyen hozzáadott anyag, ezek kizárólag a természetes úton, a borokból származó és az ecetsav-baktériumok által közvetített összetevőket tartalmazzák. Valódi alkímia: a borban eredetileg jelenlevő alkohol alakul át ecetsavvá, már pár cseppnek is intenzív karaktert kölcsönözve, mely erős, ugyanakkor játékos formába önti borunk örökségét.

Tölgyfahordóban érlelve visszaadjuk az alkímia során megbolygatott anyag nyugalmát.

Hordó

Miután elértük a teljes harmóniát, termékünket felöltöztetjük ezzel a kedves kis üveggel, melyek igen praktikusan egymásra helyezhetőek s kivételes tartalmuk mellett konyhánk díszei is egyben.

Fogyasszák bizalommal, kísérletezzenek vele bátran, ízesítsék ételeiket, színesítsék receptjeiket, kívánjuk, hogy minden csöppje élmény legyen!