Ha sablonos ajándékok helyett igazi meglepetést szeretne kedvesének Valentin napra, mi segítünk!

Tokaj Balzsam Duó hírekA legjobb ajándékok felejthetetlenek, érezzük, hogy csak nekünk szól. Életünk bármely szakaszában jóleső érzés tölt el bennünket, ha visszagondolunk arra a pillanatra.

Február a szerelmesek hónapja. Egy meghitt vacsora Valentin napra, amit saját kezűleg készítettünk el, amelynek minden részletét megterveztük, emlékezetes alkalommá válhat, ha gondosan válogatjuk össze az alapanyagokat és figyelünk az ízek harmóniájára.

Aki nem mozog otthonosan a konyhában, annak sincs oka aggódni, hiszen különleges termékeink önmagukban is igazi meglepetést okoznak.

Februári akciónkkal segítünk Önnek, hogy felejthetetlen élménnyel lepje meg kedvesét. A gránátalma és eper-rebarbara két édes Tokaj Balzsam, melyeket egy rendkívül dekoratív, az összetartozást szimbolizáló duó üvegbe csomagoltunk.

Februárban 2800 forint helyett 2290 forintért vásárolhatja meg a Tokaj Balzsam Duót!

MEGVESZEM

A Tokaj Balzsamok titka: balzsameceteinkhez minőségi, Tokaji almaecetet öntünk gyümölcságyra, majd 6 hónapig érleljük. Ezután musttal édesítjük, és helyben palackozzuk. Termékeink nem tartalmaznak hozzáadott aromát, tartósítószert és cukrot. Fontos számunkra, hogy mindenki finomat és egészségeset egyen!

A gránátalma az egyik legkedveltebb Tokaj Balzsam, az eper-rebarbara pedig szorosan követi a népszerűségi listán. Mindkét balzsam maga a szenvedély, hiszen magában hordozza a gyümölcsök ízét, illatát és azok vágyfokozó hatását.

A gránátalma Aphrodité jelképe volt az ókorban. Magjai a termékenységet, gazdagságot, bőséget szimbolizálják. A gyümölcsöt mindig összefüggésbe hozták a szerelemmel és erotikával. Azt tartják, már néhány kortynyi gránátalmalének is vágykeltő hatása van!

Az epret szintén ismerték már az ókorban is, igaz, akkor még nem gyümölcsként, hanem gyógynövényként termesztették. Jó pár évszázadnak kellett eltelnie, mire rájöttek, hogy az epernél alig van vágykeltőbb gyümölcs. Hatása egy kis csokoládéval, vagy pezsgővel tovább fokozható!

Az édes Tokaj Balzsamokból elég pár csepp kedvenc salátánkra, és máris ellenállhatatlanná teszi azt. De tölthetünk egy keveset kedvenc pezsgőnkbe, vagy hozzákeverhetjük egy csokoládékrémhez, desszerthez. Ígérjük, a hatás nem marad el!

Vélemény, hozzászólás?