Modena Aceto Balsamico Tradizionale DOP Extravecchio

53900 Ft

Modenai hagyományos (Tradicionális) balzsamecet, 25 évet érlelt, DOP védjeggyel rendelkezik.

Out of stock

Értesítést kérek, ha a termék készleten lesz

Cikkszám 4dd3479a7d8a Category

Description

A hagyományos modenai balzsamecet a maga nemében egyedülállónak tekinthető, mivel az Acetaia Guerzoni (www.guerzoni.com) kizárólag organikus, és biodinamikus szőlőből állítja elő. A hordókban besűrített must érlelésével állítják elő, amelyek mind a fafajta, mind az űrméret tekintetében szigorúan különböznek egymástól.
A folyamatban egy biodinamikus levezetési sémának köszönhetően, amely szerint minden hordóhoz rendelhető a Naprendszer egyik bolygója (Hold-cseresznye, Vénusz-akác, Merkúr-eperfa, Nap-Kőris, Mars-tölgy, Jupiter juhar vagy gesztenye, Szaturnusz boróka vagy gesztenye).
A modenai hagyományos balzsamecet egy egészen különleges érési utat követ, legalább 25 évig, ami összetéveszthetetlen tulajdonságokat és aromákat kölcsönöz neki.
Az ecetet palackozás előtt a Modena Kereskedelmi Kamara Kóstoló Bizottsága alaposan ellenőrzi, mind a sűrűség, mind a savasság jellemzői és a termék érzékszervi elemzése tekintetében, és ezek után elnyeri az ecet rangos nevét: Modenai hagyományos (Tradicionális) balzsamecet.
Kereskedelmi Kamara Kóstoló Bizottsága alaposan ellenőrzi, mind a sűrűség, mind a savasság jellemzői és a termék érzékszervi elemzése tekintetében. Ezek után nyeri el az ecet a rangos nevét: Modenai hagyományos (Tradicionális) balzsamecet.

Additional information

Producer

Terméktípus

Aging time

Kiszerelés

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Modena Aceto Balsamico Tradizionale DOP Extravecchio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *