We create wine vinegar in a unique way from high quality Tokaji wine

Our wine vinegar was born in heart of Tokaj as a child of the best quality wines of hand-picked and selected grapes. This unique nectar comes to life as a result of careful attention, innovative technology, respect for tradition, maturing in oak barrels, and, of course, patience. From the atmospheric village of Bodrogkeresztúr in the Tokaj Wine Region.

Tokaji Borecet Manufaktúra

100% natural biological fermentation

Our products are made by biological fermentation, a process which can preserve the original characters of the wines. Due to our special process our vinegars inherit the beneficial effects of Tokaji wines, along with the delightful aromas and flavours.

Ecetbaktérium

We make our vinegars without additives

There are no additives in our wine vinegars. They are made naturally from high quality wines and acetic acid bacteria. True alchemy:  the alcohol existing in the wine is converted to acetic acid so just a couple of drops provide an intensive character to our wine vinegars, a strength and playfulness from the heritage of our wines.

Aged in oak barrels to return peace to the disturbed liquidHordó

After we have attained complete harmony, our vinegar is clothed in lovely little bottles which are also practical. Stackable so, as well as containing an exceptional product, they can also decorate your kitchen.

Use with faith, experiment with courage, flavour your meals and enrich your recipes with Tokaji Wine Vinegar! May every drop be an experience!

Az egészség fűszere!

Borecet Művek

Borecetünk Tokaj szívében fogant, a kézzel szüretelt és a válogatott szőlőfürtök, majd a belőlük készülő kiváló tokaji borok gyermekeként. Tokaj-Hegyalja kedvelt településén, Bodrog-keresztúron jött világra, ahol a gondos odafigyelés, a korszerű technológia, a hagyományok tisztelete,a tölgyfahordós érlelés, valamint a türelem és a megbecsülés keltette életre ezt a kivételes nedűt.

Magyarországon egyedülálló módon minőségi tokaji borból készítünk borecetet

100% természetes úton, biológiai erjesztéssel készül

Hozzáadott adalékanyagok nélkül készítjük

Tölgyfahordóban érlelve visszaadjuk az alkímia során megbolygatott anyag nyugalmát.

“Rólunk mondták”

Fogadja tőlünk sok szeretettel receptkönyvünket, mely harminc hazai gasztroblogger félszáz borecetes receptjével segít Önnek izgalmas ételeket varázsolni a vacsora asztalra!