- AZ ECETEK EZERNYI FELHASZNÁLÁSA
- A jó ecetnek már pár cseppje igazi fűszerkoncentrátum
- A finom gyümölcsös ecet vízben elkeverve csodás frissítő ital, koktélokban bomba íz
- Húspáchoz adva megdolgozza a húst, hogy az finom, omlós legyen
- A természetes ecetek kiválóan savanyítják az ételeket, levest, főzeléket
- Befőzésnél, savanyúságnál természetes módon tartósít
- Desszerteknél meglepően sokféleképpen ad élvezetet
. - EGÉSZSÉGÜNK ŐRE LEHET– már napi 20ml természetes ecet
Emésztésnél, puffadásnál, vércukorszintnél, refluxnál is segíthet, hasznos lehet diéta mellett, és fertőtlenítő hatása sem elhanyagolható. . - AZ ECETEK VALÓDI ARCA
Az élelmiszerek között az ecetek méltatlanul háttérbe vannak szorítva, és nincs kihasználva a természetes ecetekben lévő hatalmas potenciál. Ennek egyik oka, hogy hazánkban egy kalap alá veszik az ipari ecetsavat és az erjesztett természetes eceteket. Sőt, legtöbbször az ecetet egyenlővé teszik az ipari ecetsavval, ami egy kőolajipari származék. Így a legtöbb ember tele van előítélettel, már az ecet szóra is húzza az orrát, így esélyt sem adva az igazán jó, finom eceteknek. |