GOURMET ECETKÜLÖNLEGESSÉGEK

Gourmet vagyok

Hogyan fokozd ételeid értékét kulináris élménnyé?

.

Egy igazi konyhaművész számára az alkotás öröme mindig fokozható

 

Érdekel hogyan?

 



Gourmet vagyok

Az alkotásban a lelked is benne van

 

Használd a séfek tudását, hogy igazán izgalmasat és különlegeset alkoss.

Figyelj a részletekre, ízek harmóniájára, színekre, formákra, tálalásra.

Élvezd az elismerő és dicsérő szavakat, hisz te magad is különleges vagy.

.

Ismerd meg a Tokaj – Hegyalján készült különleges balzsameceteket, aszúszemeken érlelt boreceteket, és egyéb ecetkülönlegességeket.

.

Formanek Vineg’Art balzsamecetek

Gourmet vagyok

Eceteink magabiztosságot adnak, sokszínű felhasználása igazi csemege a konyhaművészek számára. Ízvilága kitejesíti a ételeket, természetes anyagokkal, és a gyümölcsök valódi beltartalmával.

Kreatívan alkalmazható bármely fogás elkészítésekor, legyen az előétel, leves, főétel vagy desszert. Tedd fel konyhai alkotásodra a koronát egy jól megválasztott balzsamecettel.

Különösen ajánljuk gyümölcsös balzsameceteinket, melyekben több ízvilág tökéletes harmóniában áll egymással. Az ecetek testességét és édes – savanyú világát az almamust adja hozzá.

Büszkeségünk 2 fajta aszús ecetünk! A lágyabb, 12 hónapig érlelt Acetum Aurum aszús balzsamecet, testességét és édességét a szőlőmustnak köszönheti.

A különös gondossággal készült, karakteresebb Nemesecetet 5 éven át érleltük tölgyfahordóban, aszúszemeken áztatva. Az aszúszemek teljes beltartalma, minden értékes anyaga és cukortartalma beoldódik a furmint borecetbe. Az isteni nedű határozott savassága a borecetből, enyhe édessége és különleges ízvilága pedig az aszúszemekből származik.

Felhasználási javaslat:

A balzsamecetek felhasználása igen sokrétű, könnyen beépíthető bármely ételkészítési folyamatba. Legegyszerűbb felhasználása ha egyszerűen salátákra locsoljuk.

Ennél sokkal kreatívabb ha fűszerként gondolunk az ecetekre, ízesítve a kész ételeket. Vagy hozzáöntjük a hús páclevébe, amitől sokkal finomabb és omlósabb lesz a sültünk. Desszertek tésztájába téve lazább lesz a sütemény szerkezete.

 

 

.

Biztos hogy működik?

Kínálatunk széles skálájú és rendkívül különleges, mindenki megtalálja a legjobb ecetkülönlegességet, amivel rendkívülit alkothat. Magyarországon számos jó nevű étterem használja az eceteinket, amire nagyon büszkék vagyunk! Csak hogy pár nevet említsünk: Széll Tamás Stand25, Rosenstein Étterem, Gerbeaud, Kistücsök Étterem, Ikon Restaurant, Cafe Frei és még hosszasan sorolhatnánk. Ha nekik működik, akkor neked is fog! Pár évvel ezelőtt felkértük a vidéki séfeket, hogy készítsenek az ecetekkel egy általuk választott ételt. Zseniális megoldások születtek! Rengeteg jobbnál jobb receptet kaptunk, melyekből Segal Viktor és Bíró Lajos összeválogatott egy könyvre valót.

Gourmet vagyok

kiknek a receptjeiről is beszélünk?

Agárdi Pálinka Étterem: Lazac málnaecetes málnás salátával

Sárga Borház: Aszús őszi saláta füstölt kacsamellel

Andrássy Rezidencia: Házilag pácolt aszús lazac salátával, kecskesajttal, tokaji aszúecettel

Anyukám mondta: Zempléni szarvasgerinc céklával és körtével

Kistücsök Étterem: Savanyú malacfül almával és zöldségekkel

Gusteau Kulináris Élményműhely: Mákos pavlova

… és még sokan mások 

.

CSOMAGAJÁNLATUNKBAN A VIDÉK SAVA BORSA RECEPTKÖNYV ELÉRHETŐ!

.    .    .

HASZNÁLD BALZSAMECETEINKET, VARÁZSOLD EL VENDÉGEIDET!

Válassz csomagajánlatunkból!

Gourmet vagyok

Acetum Aurum Aszú balzsamecet, 200ml 

Körte-levendula balzsamecet, 200ml 

Eper-citromfű balzsamecet, 200ml 

Vidék sava borsa receptkönyv 

 

 

ÁR: 9.460 Ft  

CSOMAGAKCIÓS ÁR 8.515Ft

 

..

Gourmet vagyok

5 éven át érlelt NEMESECET, 250ml 

Acetum Aurum Aszú balzsamecet, 200ml 

Áfonya-ibolya balzsamecet, 200ml 

Sárgabarack-bodza balzsamecet, 200ml 

Aszúszemekkel készült szőlő lekvárkülönlegesség, 160g 

Vidék sava borsa receptkönyv 

 

 

ÁR: 21.630 Ft  

CSOMAGAKCIÓS ÁR  18.745Ft

..

Vélemények

Áfonya-ibolya balzsamecet: “csodás ízkombináció, a kedvencem! én önmagában iszom, a salátákhoz néhány egyéb ízt használok inkább”

Áfonya-ibolya balzsamecet: “Kellemes, nem tolakodóan ibolya ízű áfonyás ecet 🙂

Körte-levendula balzsamecet: “Enyhén levendulás, istenien finom ecet salátákhoz, vagy vízzel elkeverve frissítőnek!”

Körte-levendula balzsamecet: “A legfinomabb, ahogy Borbás Marcsi is mondta!

Sárgabarack-bodza balzsamecet: “Finoman barackos ízű ecet. A bodzát annyira nem érezni benne, ezért aki nem szereti a bodzát az is próbálkozhat ezzel a kombinációval :)”

Aszús lekvárkülönlegesség: “Egy igazán különleges lekvár, amely nagyon gazdag ízvilágában és zamatában.Csak ajánlani tudom.”

Körte-levendula balzsamecet: “Nekem személyes nagy kedvencem!”

X