GOURMET ECETKÜLÖNLEGESSÉGEK
Hogyan fokozd ételeid értékét kulináris élménnyé?
.
Egy igazi konyhaművész számára az alkotás öröme mindig fokozható
Érdekel hogyan?
Az alkotásban a lelked is benne van
Használd a séfek tudását, hogy igazán izgalmasat és különlegeset alkoss.
Figyelj a részletekre, ízek harmóniájára, színekre, formákra, tálalásra.
Élvezd az elismerő és dicsérő szavakat, hisz te magad is különleges vagy.
.
Ismerd meg a Tokaj – Hegyalján készült különleges balzsameceteket, aszúszemeken érlelt boreceteket, és egyéb ecetkülönlegességeket.
.
Formanek Vineg’Art balzsamecetek
Eceteink magabiztosságot adnak, sokszínű felhasználása igazi csemege a konyhaművészek számára. Ízvilága kitejesíti a ételeket, természetes anyagokkal, és a gyümölcsök valódi beltartalmával.
Kreatívan alkalmazható bármely fogás elkészítésekor, legyen az előétel, leves, főétel vagy desszert. Tedd fel konyhai alkotásodra a koronát egy jól megválasztott balzsamecettel.
Különösen ajánljuk gyümölcsös balzsameceteinket, melyekben több ízvilág tökéletes harmóniában áll egymással. Az ecetek testességét és édes – savanyú világát az almamust adja hozzá.
Büszkeségünk 2 fajta aszús ecetünk! A lágyabb, 12 hónapig érlelt Acetum Aurum aszús balzsamecet, testességét és édességét a szőlőmustnak köszönheti.
A különös gondossággal készült, karakteresebb Nemesecetet 5 éven át érleltük tölgyfahordóban, aszúszemeken áztatva. Az aszúszemek teljes beltartalma, minden értékes anyaga és cukortartalma beoldódik a furmint borecetbe. Az isteni nedű határozott savassága a borecetből, enyhe édessége és különleges ízvilága pedig az aszúszemekből származik.
Felhasználási javaslat:
A balzsamecetek felhasználása igen sokrétű, könnyen beépíthető bármely ételkészítési folyamatba. Legegyszerűbb felhasználása ha egyszerűen salátákra locsoljuk.
Ennél sokkal kreatívabb ha fűszerként gondolunk az ecetekre, ízesítve a kész ételeket. Vagy hozzáöntjük a hús páclevébe, amitől sokkal finomabb és omlósabb lesz a sültünk. Desszertek tésztájába téve lazább lesz a sütemény szerkezete.
.
Biztos hogy működik?
Kínálatunk széles skálájú és rendkívül különleges, mindenki megtalálja a legjobb ecetkülönlegességet, amivel rendkívülit alkothat. Magyarországon számos jó nevű étterem használja az eceteinket, amire nagyon büszkék vagyunk! Csak hogy pár nevet említsünk: Széll Tamás Stand25, Rosenstein Étterem, Gerbeaud, Kistücsök Étterem, Ikon Restaurant, Cafe Frei és még hosszasan sorolhatnánk. Ha nekik működik, akkor neked is fog! Pár évvel ezelőtt felkértük a vidéki séfeket, hogy készítsenek az ecetekkel egy általuk választott ételt. Zseniális megoldások születtek! Rengeteg jobbnál jobb receptet kaptunk, melyekből Segal Viktor és Bíró Lajos összeválogatott egy könyvre valót.
kiknek a receptjeiről is beszélünk?
Agárdi Pálinka Étterem: Lazac málnaecetes málnás salátával
Sárga Borház: Aszús őszi saláta füstölt kacsamellel
Andrássy Rezidencia: Házilag pácolt aszús lazac salátával, kecskesajttal, tokaji aszúecettel
Anyukám mondta: Zempléni szarvasgerinc céklával és körtével
Kistücsök Étterem: Savanyú malacfül almával és zöldségekkel
Gusteau Kulináris Élményműhely: Mákos pavlova
… és még sokan mások
.
CSOMAGAJÁNLATUNKBAN A VIDÉK SAVA BORSA RECEPTKÖNYV ELÉRHETŐ!
. . .
HASZNÁLD BALZSAMECETEINKET, VARÁZSOLD EL VENDÉGEIDET!
Válassz csomagajánlatunkból!
Acetum Aurum Aszú balzsamecet, 200ml – 3.250 Ft
Körte-levendula balzsamecet, 200ml – 2.390 Ft
Eper-citromfű balzsamecet, 200ml – 2.490 Ft
Vidék sava borsa receptkönyv – 1.490 Ft
ÁR: 9.620 Ft
CSOMAGAKCIÓS ÁR 8.658Ft
..
5 éven át érlelt NEMESECET, 250ml – 9.900 Ft
Acetum Aurum Aszú balzsamecet, 200ml – 3.250 Ft
Áfonya-ibolya balzsamecet, 200ml – 2.490 Ft
Sárgabarack-bodza balzsamecet, 200ml – 2.290 Ft
Aszúszemekkel készült szőlő lekvárkülönlegesség, 160g – 1.290 Ft
Vidék sava borsa receptkönyv – 1.490 Ft
ÁR: 20.710 Ft
CSOMAGAKCIÓS ÁR 17.690Ft
..
…
…