GOURMET ECETKÜLÖNLEGESSÉGEK

Gourmet vagyok

Hogyan fokozd ételeid kulináris élménnyé?

.

Egy igazi konyhaművész számára az alkotás öröme mindig fokozható

Gourmet vagyok

Használd a séfek tudását, hogy igazán izgalmasat és különlegeset alkoss.

Figyelj a részletekre, ízek harmóniájára, színekre, formákra, tálalásra.

Élvezd az elismerő és dicsérő szavakat, hisz te magad is különleges vagy.

.

Ismerd meg a Tokaj – Hegyalján készült különleges balzsameceteket, aszúszemeken érlelt boreceteket, és egyéb ecetkülönlegességeket.

.

Formanek Vineg’Art balzsamecetek

Gourmet vagyok

Eceteink magabiztosságot adnak, kreatívan alkalmazható bármely fogás elkészítésekor, legyen az előétel, leves, főétel vagy desszert. Ajánljuk gyümölcsös balzsameceteinket, melyekben az ízek tökéletes harmóniája van. Az ecetek testességét és édes – savanyú világát az almamust adja hozzá.

Büszkeségünk 2 fajta aszús ecetünk! A lágyabb, 12 hónapig érlelt Acetum Aurum aszús balzsamecet, testességét és édességét a szőlőmustnak köszönheti.  A különös gondossággal készült, karakteresebb Nemesecetet 5 éven át érleltük tölgyfahordóban, aszúszemeken áztatva. Az aszúszemek teljes beltartalma, minden értékes anyaga és cukortartalma beoldódik a furmint borecetbe. Az isteni nedű határozott savassága a borecetből, enyhe édessége és különleges ízvilága pedig az aszúszemekből származik.

Felhasználási javaslat:

Locsoljuk meg vele salátánkat, vagy tegyük bele a húspácba, omlóssá téve a húst. Savanyítsuk vele levesünket, főzelékünket. Használjuk fűszerként kész ételeinkhez. Poharas desszertekhez, krémekhez, öntetekhez kiváló, vagy lazítsuk vele süteményünk tésztáját. Vízzel, szódával hígítva kiváló frissítő ital..

Biztos hogy működik?

Magyarországon számos jó nevű étterem használja az eceteinket, amire nagyon büszkék vagyunk! Hogy pár nevet említsünk: Széll Tamás Stand25, Rosenstein Étterem, Gerbeaud, Kistücsök Étterem, Ikon Restaurant, Cafe Frei és még hosszasan sorolhatnánk. Ha nekik működik, akkor neked is fog! Pár évvel ezelőtt felkértük a vidéki séfeket, hogy készítsenek az ecetekkel egy általuk választott ételt. Zseniális megoldások születtek! Rengeteg jobbnál jobb receptet kaptunk, melyekből Segal Viktor és Bíró Lajos válogatott össze egy könyvre valót. Ebből született meg a Vidék sava borsa receptkönyv.

Gourmet vagyok

kiknek a receptjeiről beszélünk?

Agárdi Pálinka Étterem: Lazac málnaecetes málnás salátával, Sárga Borház: Aszús őszi saláta füstölt kacsamellel, Andrássy Rezidencia: Házilag pácolt aszús lazac salátával, kecskesajttal, tokaji aszúecettel, Anyukám mondta: Zempléni szarvasgerinc céklával és körtével, Kistücsök Étterem: Savanyú malacfül almával és zöldségekkel, Gusteau Kulináris Élményműhely: Mákos pavlova

… és még sokan mások 

.

CSOMAGAJÁNLATUNKBAN A VIDÉK SAVA BORSA RECEPTKÖNYV ELÉRHETŐ!

.    .    .

HASZNÁLD BALZSAMECETEINKET, VARÁZSOLD EL VENDÉGEIDET!

Válassz csomagajánlatunkból!

Gourmet vagyok

Acetum Aurum Aszú balzsamecet, 200ml 

Körte-levendula balzsamecet, 200ml 

Eper-citromfű balzsamecet, 200ml 

Vidék sava borsa receptkönyv 

 

 

ÁR: 9.460 Ft  

CSOMAGAKCIÓS ÁR 8.515Ft

 

..

Gourmet vagyok

5 éven át érlelt NEMESECET, 250ml 

Acetum Aurum Aszú balzsamecet, 200ml 

Áfonya-ibolya balzsamecet, 200ml 

Sárgabarack-bodza balzsamecet, 200ml 

Aszúszemekkel készült szőlő lekvárkülönlegesség, 160g 

Vidék sava borsa receptkönyv 

 

 

ÁR: 21.630 Ft  

CSOMAGAKCIÓS ÁR  18.745Ft

..

Vélemények

Áfonya-ibolya balzsamecet: “csodás ízkombináció, a kedvencem! én önmagában iszom, a salátákhoz néhány egyéb ízt használok inkább”

Áfonya-ibolya balzsamecet: “Kellemes, nem tolakodóan ibolya ízű áfonyás ecet 🙂

Körte-levendula balzsamecet: “Enyhén levendulás, istenien finom ecet salátákhoz, vagy vízzel elkeverve frissítőnek!”

Körte-levendula balzsamecet: “A legfinomabb, ahogy Borbás Marcsi is mondta!

Sárgabarack-bodza balzsamecet: “Finoman barackos ízű ecet. A bodzát annyira nem érezni benne, ezért aki nem szereti a bodzát az is próbálkozhat ezzel a kombinációval :)”

Aszús lekvárkülönlegesség: “Egy igazán különleges lekvár, amely nagyon gazdag ízvilágában és zamatában.Csak ajánlani tudom.”

Körte-levendula balzsamecet: “Nekem személyes nagy kedvencem!”

X