Az élelmiszeripar igen hasznos, nem kell reggel kimenned tehenet fejni, vagy csirkét levágni… Számtalan ételt el tudsz érni, könnyen elkészíthetsz bármilyen receptet, és akkor is változatos ételek vannak a konyhádban, ha épp nem egy farmon ülsz.
De mi van akkor, ha a természetes anyagok elérése véges, vagy túl drága? A mai fejlett technológiákkal sokféle termék előállítható, akkor is ha nincs meg hozzá a szükséges alapanyag. Ráadásul törekednek minél kívánatosabbá, színesebbé, tartósabbá varázsolni az élelmiszereket, hogy azok eladhatóbbak legyenek. Érdemes tájékozódni, mielőtt beteszel egy terméket a kosaradba, hogy milyen összetevőket tartalmaz, miből is készült valójában.
Tényleg, szerintetek ki a felelős azért amit megeszünk? Azok, akik előállítják? Vagy akik kiteszik a boltok polcaira? Vagy mi, akik megesszük? 🤔
Sok mindenről annyira kevés az információ, hogy igazából nehéz felelősen dönteni. De valljuk be, sokszor azért tudjuk, hogy amit eszünk/iszunk, az nem kifejezetten természetes… és mégis elfogyasztjuk..
A rohanás, a lustaság, a „csak ezt bekapom, mi történhet” hozzáállás igen gyakori. Ezt nem lehet egyik napról a másikra megváltoztatni, de lehet odafigyelni, tájékozódni, egyre tudatosabban dönteni.
A mi küldetésünk, hogy az ecetekkel kapcsolatban tisztítsuk a képet.
Mi az, hogy természetes ecet? És mikor nem természetes? Ezt az ábrát látnod kell, tudd meg mi van az ecetek mögött!
Kattints a linkre: Az ecetek valódi arca
Célunk, hogy a természetes eceteket népszerűsítsük.
Rengeteg jó ecet elérhető, de talán érthető, hogy a legjobban abban hiszünk, amit mi készítünk. Van egy rendkívül erős módszer arra, hogy jobban megismerd az eceteinket. Ez pedig nem más, mint a kóstolás. Az értő kóstolás. Készítettünk egy leírást, hogy hogyan csináld.