Kiváló Magyar Élelmiszer lett a Tokaji Borecet!

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Szöveg” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]
Kiváló magyar élelmiszer tanúsítvány Tokaj Borecet Tokaj Furmintból

Három cég összesen hat terméke nyerte el 2013-ban a Kiváló Magyar Élelmiszer díját, melyet Budapesten, az OMÉK-on vehettek át a díjazottak szeptember 20-án. A nagy presztízsű kitüntetést Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter adta át és óriási örömünkre szolgál, hogy a díszes kristályvázát és emlékplakettet átvevők között ott volt a Borecet Kft. ügyvezetője, Formanek Csenge is.

Az értékes megbecsülést a Tokaji Borecet Tokaji Furmintból, a Tokaji Borecet Tokaji Muskotályból, valamint a Tokaji Balzsamecet Tokaji Aszúból termékeink vívták ki.

A díj értékét jól jelzi, hogy a Bíráló Bizottság a korábbiaknál is szigorúbb szemmel vizsgálta a benevezett termékeket. Igaz ez a kitüntetést végül elnyerőkre is, hiszen a védjegy viselőinek kötelező a KMÉ logó alatt a „magyar termék”, „hazai termék”, „hazai feldolgozású termék” kiegészítő felirat feltüntetése, és az ezzel járó szigorú szabályok betartása. Díjnyertes boreceteink ezentúl tehát a „magyar termék” megjelöléssel lesznek megtalálhatóak a boltok polcain.

Kiváló magyar élelmiszer tanúsítvány Tokaj Borecet Tokaj Muskotályból

Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára úgy vélte a díjkiosztón, hogy a védjegy legfontosabb üzenete a vásárlók számára, hogy a Kiváló Magyar Áruk védjeggyel ellátott termékek valóban az exkluzív minőséget képviselik.

A díjkiosztóról szóló további írásokat itt, itt, itt, itt, itt és itt olvashatják, az EchoTV Híradójában a rólunk szóló részt pedig 11:18-tól tekinthetik meg.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük