Interaktív múzeumlátogatás, kóstolással egybekötve

Látogass meg minket, és hagyd hogy magával ragadjon az élmény!

Látogatás

Bemutató boltunkban élménykóstolás vár minden kedves látogatónkra! A kóstolás során kiskanálra pipettával csepegtetjük az ízletes eceteket. Megtapasztalható a különböző ízek fantasztikus harmóniája, ahogy az ecet savassága belesimul a gyümölcsök intenzív világába.

 

Látogatás

Egyedülálló ecetmúzeum, melyben megtekinthető bor- és ecetkészítési eszközök kiállítása, a világ eceteinek gyűjteménye, továbbá videók, cikkek, receptek várnak rád! Nézd meg professzionális kisfilmünket, melyből megismerhető az ecetek történelme, technológiája és kedvező élettani hatása.

 

.

.

NYITVATARTÁS

Hétfő–Péntek 8:00 – 16:00

Hétvégi látogatás esetén egyeztessünk az alábbi telefonszámon:

+36 30 525 4049

Hétköznapokra az alábbi naptárban tudsz időpontot foglalni:

Naptár betöltése...
Powered by Booking Calendar
captcha

Magyarország egyetlen ecetmúzeuma

Az Acetánia Ecetmúzeumot a Bor és Gyümölcsecetgyártók Egyesülete alapította azzal a céllal, hogy a hazai bor és gyümölcsecet múlt században megszakadt hagyományának értékeit visszahozza a jelenbe. Szeretnénk bemutatni ezt az ősi mesterséget, annak eredetét, tudományos és kultúrális hátterét, valamint az ecet készítési eljárásokat.

Múzeumunk a bodrogkeresztúri Borecet Művek pincéjében kapott helyet, és egyedi atmoszférája mellett nem csupán gasztronómiai műveltségünk szélesítéséhez járul hozzá, hanem maradandó ízélményt is nyújt a Tokaj Hegyaljai települések látogatói számára, teljesebb képet adva a táj öröksége iránt érdeklődőknek.


A múzeumban a múlt találkozik a jelennel, átívelve a borecet hagyományának tetszhalott évein. Látogatóink számára a legújabb technika segít betekintést nyújtani a borecet gazdag történetébe, előállításának izgalmas módszereibe.

Bemutatja az ecetalapanyagok sokszínűségét, alkalmazási lehetőségeinek gazdagságát, sőt, ezen felül vendégeink még meg is ízlelhetik a temérkek különleges gyümölcsös almaecet- és borecet felejthetetlen élményt nyújtó aromáját.

Látogatás
X