Miért fogyasszunk málnaecetet?

Felsorolni is nehéz, miért ajánljuk mindenkinek ezt a nyarat idéző ecetkülönlegességet. Hideg vízzel összekeverve már pár csepp is rendkívül jól oltja szomjunkat, ami kifejezetten kellemes érzés a rekkenő hőségben. Cseppentsen tehát egy keveset egy pohár jéghideg vízbe és élvezze az ital hűsítő erejét!

Tokaji Málnás BalzsamecetBalzsamecetünk telitalálat süteményekbe, lekvárokba, kompótokba, de természetesen magában fogyasztva is élvezetes. Desszertekre, vagy melléjük fogyasztva sem maradhat senkiben hiányérzet!

Gyógyhatását már az ókori emberek is felfedezték és számos pozitív tulajdonságát a mai gyógyászat sem hagyja figyelmen kívül. Eredményesen kúrálja ki ugyanis a meghűléses betegségeket, de a gyomorpanaszoknak is hadat üzen. Hihetetlenül gazdag ásványi anyagokban, emiatt leveléből kiváló teát főzhetünk. Ellenszere a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak és a húgyúti, illetve vesebajoknak egyaránt.

Várandós kismamák is fogyaszthatják, nekik elsősorban teába cseppentve ajánljuk, hiszen így érhető el vele a kívánt gyógyhatás!

A Tokaji Málnás Balzsamecet tehát hasznos társa lehet a mindennapokban, mert amellett, hogy kellemes ízt ad ételeinek, legféltettebb kincsét, az egészségét is megóvhatja vele.

Amennyiben szeretné kipróbálni új balzsamecetünket, látogasson el webshopunkba!

Vélemény, hozzászólás?