Pályázat Gasztrobloggereknek!

Keressük a legjobb tokaji borecetes recepteket!

A Tokaji Borecet Manufaktúra Magyarországon egyedülálló módon kiváló minőségű tokaji borokból készít borecetet. A magas minőségű alapanyagokra garancia, hogy a szakmai berkekben is elismert Tokaj Nobilis borászat borait használjuk fel boreceteink készítéséhez.

Célunk, hogy kiváló alapanyagként hozzájáruljunk az Ön ételei magasabb minőségéhez!

A Tokaji Borecet Manufaktúra pályázatot hirdet, amelynek célja a gasztrobloggerek tokaji borecettel készülő ételeinek és receptjeinek bemutatása.

Tudnivalók:

Tokaji borecettel készülő ételek receptjeit várjuk. Az étel legyen saját, vagy más által házilag, saját recept alapján elkészített, amely bármilyen fogás lehet (kérjük a nevét feltüntetni). A pályázati anyagnak a hozzávalók listáját, mennyiségét és az elkészítés módját kell tartalmaznia. Minden pályázatra jelentkezőnek levelezési címére elküldünk a manufaktúra termékeiből álló mintacsomagot, ezek segítségével kérjük az ételeket elkészíteni.

A beküldött receptekből a legjobbakat a Tokaji Borecet Manufaktúra választja ki, melyekből elsőként Magyarországon, egy borecetes kiadványt készítünk.

A regisztrációt az info@borecet.hu címre várjuk, melynek tartalmaznia kell a blogger valódi nevét, blogjának webcímét, valamint levelezési címét, amelyre a tokaji borecet csomagot küldhetjük.

Mit nyer ezzel?

Költségmentesen kipróbálhatja a Tokaji Borecet Manufaktúra teljes termékpalettáját, valamint a megjelenő borecetes kiadványban megjelentettjük a receptet a megálmodója nevével egyetemben. A pályázók a jelentkezés után akár több receptet is beküldhetnek, melyek külön pályaműnek minősülnek.

A részvétel feltételei:

A pályázatra nevezők a regisztrációval kijelentik, hogy a pályázott receptek kivétel nélkül saját szellemi termékeik. Egy személyben kizárólagosan rendelkeznek azok tulajdonjogával, szerzői jogával, morális jogaival, valamint azok nem sértik harmadik személynek személyiségi jogait (beleértve az adatvédelmi, kegyeleti és védjegyhez kapcsolódó jogokat). Szavatolja továbbá, hogy harmadik személynek nincs olyan joga, amely a nyilvános közlést megakadályozza, különösen nem áll fenn rajta harmadik személy szerzői és szomszédos jogi oltalomban részesülő joga, vagy ha igen, akkor az oltalomban részesülők a nyilvános közzétételhez a szükséges engedélyt és hozzájárulást a pályázónak írásban megadták.

Bármilyen harmadik féltől érkező kifogás, panasz alapján a Manufaktúra indoklás nélkül azonnal törölheti és kizárhatja a már feltöltött (közzétett) műveket is. A pályázó a regisztráció beküldésével feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy pályázott művei a Manufaktúra termékein, hirdetési felületein, kiadványaiban, általuk vagy közreműködésükkel szervezett bármely eseményen, rendezvényen valamint médiapartnereik online és nyomtatott valamint egyéb elektronikus felületein bemutatásra, publikálásra, reprodukálásra kerüljenek akár az eredeti, akár átdolgozott vagy derivatív formában.

A pályázó a regisztráció beküldésével tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Manufaktúra jogosult az általa nevezett felvételek visszterhes vagy ingyenes szolgáltatás keretében történő, interneten és mobiltelefonon való publikációjára, illetve azokat visszterhes szolgáltatás keretében történő interneten és mobiltelefonra való letöltés céljából is felhasználni. Az internetes, és mobiltelefonos felhasználás formái különösen az alábbiak lehetnek: háttérkép, Java alkalmazás, videó, streaming, WAP-on megjeleníthető információs tartalom, illetve egyéb olyan digitális tartalom, amelyet az adott tartalomszolgáltató a WAP portálon keresztüli megjelenésre engedélyez, és azt a tartalomszolgáltató ügyfelei a szolgáltatáson keresztül igénybe vehetnek. Pályázó felhasználási engedélye minden médiatípusra vonatkozik, beleértve különösen, de nem kizárólag az internet, mobil, nyomtatott, elektronikus formákat, katalógusokat, posztereket, képeslapokat, DVD-t, televíziót.

A Tokaji Borecet Manufaktúra döntése végleges és semmilyen ellenvetés, óvás azzal kapcsolatban nem lehetséges.

További kérdések:

Amennyiben bármilyen kérdése lenne, írjon az info@borecet.hu e-mail címre.

Értelmező rendelkezések:

A jelen szabályzatban Tokaji Borecet Manufaktúra megjelölés alatt Borecet Kft-t (székhelye: 3916 Bodrogkeresztúr, Óvásártér u. 12., Képviselő: Formanek Csenge Zsuzsanna, cégjegyzékszám: 05-09-020429 Adószám: 22960627-2-05 kell érteni, aminek megfelelően a pályázati anyagok felhasználása a Manufaktúra valamennyi – mind nyomatott, és mind online – kiadványára vonatkozik.

Vélemény, hozzászólás?