Pohárkrém Epres- rebarbarás ecettel

Pohárkrém Epres- rebarbarás ecettel

Pohárkrém Epres- rebarbarás ecettelHozzávalók:

  • 200 ml habtejszín
  • 3 ek cukor
  • 120 g vaj
  • 25 dkg eper
  • 45 g étcsokoládé
  • 3 ek epres-rebarbarás balzsamecet
  • 2 dl tej ( szükség szerint)
  • 1 csomag babapiskóta

 

A vajat gőz felet felolvasztjuk, majd hozzáadjuk az étcsokoládét, és ízlés szerint a tejet, valamint adjunk hozzá 3 evőkanál epres-rebarbarás balzsamecetet.

A babapiskótát csorgassuk meg az olvasztott csokoládéval.

A tejszínt verjük habbá a cukorral.

Az eperből tegyünk félre díszítésnek annyi szép szemet, ahány pohárban tálaljuk, a többit pedig vágjuk fel karikákra vagy kis kockákra.

Tegyünk a pohárba egy réteg epret, tejszínt, csokis piskótát. A tetejét meglocsolhatjuk még epres-rebarbarás balzsamecettel. Majd jön még egy adag tejszín és eper.

Díszítsük egy adag tejszínnel, tetején az egészben hagyott eperrel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.