Hozzávalók:
- 200 ml habtejszín
- 3 ek cukor
- 120 g vaj
- 25 dkg eper
- 45 g étcsokoládé
- 3 ek epres-rebarbarás balzsamecet
- 2 dl tej ( szükség szerint)
- 1 csomag babapiskóta
A vajat gőz felet felolvasztjuk, majd hozzáadjuk az étcsokoládét, és ízlés szerint a tejet, valamint adjunk hozzá 3 evőkanál epres-rebarbarás balzsamecetet.
A babapiskótát csorgassuk meg az olvasztott csokoládéval.
A tejszínt verjük habbá a cukorral.
Az eperből tegyünk félre díszítésnek annyi szép szemet, ahány pohárban tálaljuk, a többit pedig vágjuk fel karikákra vagy kis kockákra.
Tegyünk a pohárba egy réteg epret, tejszínt, csokis piskótát. A tetejét meglocsolhatjuk még epres-rebarbarás balzsamecettel. Majd jön még egy adag tejszín és eper.
Díszítsük egy adag tejszínnel, tetején az egészben hagyott eperrel.