A hagymákat vágjuk fel viszonylag vastag szeletekre, majd az olajon kis lángon 20-30 perc alatt, karamellizáljuk őket. Félidőnél adjuk hozzá a csipkebogyós balzsamecetet.
Egy forró serpenyőben, az olajon üvegesre pároljuk a felaprított hagymát. Belekeverjük a ketchupot, a muskotályos borecetet, az alma balzsamecetet, a szójaszószt, és a barna cukrot. Kicsit összerotyogtatjuk és az egészet átszűrjük.
A marha darálthúst dolgozzuk össze a faggyúval vagy szalonnával, sózzuk, borsozzuk, és formázzunk belőle húspogácsát. Forró serpenyőben kevés olajon kezdjük el sütni, 2-2 percig mindkét oldalán. Tegyünk a húspogácsára egy szelet sajtot, és hagyjuk ráolvadni.
Ezután nincs más dolgunk, mint a hamburger buciba rétegezni az elkészült hozzávalókat.
Összetevők
Directions
A hagymákat vágjuk fel viszonylag vastag szeletekre, majd az olajon kis lángon 20-30 perc alatt, karamellizáljuk őket. Félidőnél adjuk hozzá a csipkebogyós balzsamecetet.
Egy forró serpenyőben, az olajon üvegesre pároljuk a felaprított hagymát. Belekeverjük a ketchupot, a muskotályos borecetet, az alma balzsamecetet, a szójaszószt, és a barna cukrot. Kicsit összerotyogtatjuk és az egészet átszűrjük.
A marha darálthúst dolgozzuk össze a faggyúval vagy szalonnával, sózzuk, borsozzuk, és formázzunk belőle húspogácsát. Forró serpenyőben kevés olajon kezdjük el sütni, 2-2 percig mindkét oldalán. Tegyünk a húspogácsára egy szelet sajtot, és hagyjuk ráolvadni.
Ezután nincs más dolgunk, mint a hamburger buciba rétegezni az elkészült hozzávalókat.