Nagyobb tepsibe rakjuk a spárgadarabokat és az újhagymát. Meglocsoljuk olívaolajjal, megsózzuk, megborsozzuk, összerázzuk, és 35-40 perc alatt 180-200 fokos sütőben megsütjük. Közben néhányszor megrázzuk a tepsit, hogy mindenhol egyformán süljenek a zöldségek. Amikor kész, langyosra hűtjük.
Turmixgépbe öntünk fél liter langyos húslevest, hozzáadjuk a sült zöldségeket, alaposan összeturmixoljuk. Lábosba öntjük, hozzátesszük a maradék húslevest, a cukrot, a borecetet, és felforraljuk. Szűrőn átpasszírozzuk.
Petrezselymes-diós tojással tálaljuk, amelyhez a főtt tojásokat villával összetörjük, hozzákeverjük az apróra vágott petrezselymet és diót; sóval és borssal ízesítjük.
Összetevők
Directions
Nagyobb tepsibe rakjuk a spárgadarabokat és az újhagymát. Meglocsoljuk olívaolajjal, megsózzuk, megborsozzuk, összerázzuk, és 35-40 perc alatt 180-200 fokos sütőben megsütjük. Közben néhányszor megrázzuk a tepsit, hogy mindenhol egyformán süljenek a zöldségek. Amikor kész, langyosra hűtjük.
Turmixgépbe öntünk fél liter langyos húslevest, hozzáadjuk a sült zöldségeket, alaposan összeturmixoljuk. Lábosba öntjük, hozzátesszük a maradék húslevest, a cukrot, a borecetet, és felforraljuk. Szűrőn átpasszírozzuk.
Petrezselymes-diós tojással tálaljuk, amelyhez a főtt tojásokat villával összetörjük, hozzákeverjük az apróra vágott petrezselymet és diót; sóval és borssal ízesítjük.