fbpx

Tárkonyos vajmártás

 150 g vaj
 50 ml tejszín
 2 teáskanál tárkony
 2 teáskanál Késői Szüretelésű Kézműves szőlőecet
 ½ l zöldség alaplé
1

Az alaplé főzőlevét a felére beforralom. Majd folyamatos kevergetés közben hozzáadom a tejszínt, a vajat, a tárkonyt és a szőlőecetet. Felforralom, mérsékelem a hőfokot és kevergetés közben, nagyjából 10 perc alatt, krémesre főzöm.

Hozzávalók

 150 g vaj
 50 ml tejszín
 2 teáskanál tárkony
 2 teáskanál Késői Szüretelésű Kézműves szőlőecet
 ½ l zöldség alaplé

Elkészítés

1

Az alaplé főzőlevét a felére beforralom. Majd folyamatos kevergetés közben hozzáadom a tejszínt, a vajat, a tárkonyt és a szőlőecetet. Felforralom, mérsékelem a hőfokot és kevergetés közben, nagyjából 10 perc alatt, krémesre főzöm.

Tárkonyos vajmártás
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?

SZEPTEMBERI AKCIÓ

Általános akció (minden vásárlónak elérhető)

- Topáz almaecet 500ml

- Bio Alma Balzsamecet 500ml

- Kézműves ecet – Érlelt Almaecet 250ml

Mind a 3 termékre egységesen 10% kedvezmény.

Hírlevél feliratkozóknak:

További 10% kedvezmény a 3 almaecetünkre!

Iratkozz fel és küldjük a kuponkódot!