150 g vaj
50 ml tejszín
2 tk tárkony
2 tk Késői Szüretelésű Kézműves szőlőecet
½ l zöldség alaplé
1
Az alaplé főzőlevét a felére beforralom. Majd folyamatos kevergetés közben hozzáadom a tejszínt, a vajat, a tárkonyt és a szőlőecetet. Felforralom, mérsékelem a hőfokot és kevergetés közben, nagyjából 10 perc alatt, krémesre főzöm.
Összetevők
150 g vaj
50 ml tejszín
2 tk tárkony
2 tk Késői Szüretelésű Kézműves szőlőecet
½ l zöldség alaplé
Directions
1
Az alaplé főzőlevét a felére beforralom. Majd folyamatos kevergetés közben hozzáadom a tejszínt, a vajat, a tárkonyt és a szőlőecetet. Felforralom, mérsékelem a hőfokot és kevergetés közben, nagyjából 10 perc alatt, krémesre főzöm.