fbpx

Tárkonyos vajmártás

 150 g vaj
 50 ml tejszín
 2 teáskanál tárkony
 2 teáskanál Késői Szüretelésű Kézműves szőlőecet
 ½ l zöldség alaplé
1

Az alaplé főzőlevét a felére beforralom. Majd folyamatos kevergetés közben hozzáadom a tejszínt, a vajat, a tárkonyt és a szőlőecetet. Felforralom, mérsékelem a hőfokot és kevergetés közben, nagyjából 10 perc alatt, krémesre főzöm.

Hozzávalók

 150 g vaj
 50 ml tejszín
 2 teáskanál tárkony
 2 teáskanál Késői Szüretelésű Kézműves szőlőecet
 ½ l zöldség alaplé

Elkészítés

1

Az alaplé főzőlevét a felére beforralom. Majd folyamatos kevergetés közben hozzáadom a tejszínt, a vajat, a tárkonyt és a szőlőecetet. Felforralom, mérsékelem a hőfokot és kevergetés közben, nagyjából 10 perc alatt, krémesre főzöm.

Tárkonyos vajmártás
This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

MÁJUSI AKCIÓ
Készletkisöprés!
20% kedvezmény minden Old Timer ecetre
Feliratkozásért duplázás!
20% + 20% kedvezmény minden Old Timer ecetre
Iratkozz fel és küldjük a kuponkódot!