Tonhalas burgonyasaláta
Kategória

 300 g kockákra vágott főtt burgonya
 200 g tonhalszelet olívaolajon átsütve
 3 qts főtt tojás
 150 g natur joghurt
 facsarásnyi citromlé
 12 ek borecet
 1 ek nádcukor
 só, bors
 finomra aprított turbulya, édesköménylevél, vagy petrezselyem
1

A joghurtöntethez legegyszerűbb ha egy befőttesüvegbe tesszük a joghurtot, citromlevet, borecetet, cukrot és a fűszereket (ízlés szerint valamelyik zöldfűszert is), majd jól összerázzuk az egészet és hűtőben tároljuk.
A főtt burgonyát a tojással és a tonhaldarabokkal összekeverjük, meglocsoljuk az öntettel, jól összeforgatjuk és jóízűen elfogyasztjuk.

Összetevők

 300 g kockákra vágott főtt burgonya
 200 g tonhalszelet olívaolajon átsütve
 3 qts főtt tojás
 150 g natur joghurt
 facsarásnyi citromlé
 12 ek borecet
 1 ek nádcukor
 só, bors
 finomra aprított turbulya, édesköménylevél, vagy petrezselyem

Directions

1

A joghurtöntethez legegyszerűbb ha egy befőttesüvegbe tesszük a joghurtot, citromlevet, borecetet, cukrot és a fűszereket (ízlés szerint valamelyik zöldfűszert is), majd jól összerázzuk az egészet és hűtőben tároljuk.
A főtt burgonyát a tojással és a tonhaldarabokkal összekeverjük, meglocsoljuk az öntettel, jól összeforgatjuk és jóízűen elfogyasztjuk.

Tonhalas burgonyasaláta

Vélemény, hozzászólás?