SIAL Párizs 2012 – A Tokaji Borecet elindult világhódító útjára

2012. október 21-25. között került megrendezésre a világ egyik legnagyobb és legrangosabb nemzetközi élelmiszeripari szakkiállítása, a SIAL Párizs, amelyen a Tokaji Borecet Manufaktúra is hazánkat képviselte a magyar kiállítók sorában.

_DSC0497sial
Az Agrármarketing Centrum közreműködésében idén 25 magyar vállalkozás mutatkozhatott be a SIAL nemzeti pavilonjai között. A kiállításon való részvétel hatalmas kitörési lehetőség egy kisvállalkozás életében, hiszen a kétévente megrendezésre kerülő SIAL Párizs idejére az élelmiszeripar és kereskedelem minden jelentős képviselője – gyártó és forgalmazó egyaránt – Párizsban foglal szobát.

A rendezvény egyfajta katalizátor szerepet tölt be a világ kereskedelmében. A forgalmazó személyesen ismerkedhet meg a gyártóval és termékeivel, növelve ezzel a későbbi sikeres együttműködés esélyét.

_DSC0465sialA magas részvételi szám is igazolja, hogy a SIAL jelentős esemény a szakma életében. 2010-ben 106 ország 5838 kiállítója mutatkozott be, ennek 80%-a külföldi volt. A látogatók 62%-a érkezett a világ számos pontjáról, és csupán kevesebb, mint felük volt francia. Az idei évben a résztvevők száma 10,2 %-kal emelkedett a 2010. évihez képest, amely kb. 150 000 szakmai érdeklődőt jelentett.

„A párizsi SIAL-on való megjelenés mérföldkő volt cégünk életében. Óriási lehetőség számunkra, hogy ekkora szakmai közönség előtt mutatkozhattunk be. Örömmel tapasztaltuk, hogy a Tokaji Borecetnek külföldön is nagy sikere van. A kapcsolatteremtés megtörtént, reméljük, hamarosan számos ország lakói szerezhetik be személyesen is termékeinket” – nyilatkozta Formanek Csenge ügyvezető.

Vélemény, hozzászólás?