Modena Aceto Balsamico Tradizionale DOP Biologico

26900 Ft

Modenai hagyományos (Tradicionális) balzsamecet, 12 évet érlelt, DOP védjeggyel rendelkezik.

Elfogyott

Értesítést kérek, ha a termék készleten lesz

Cikkszám 8032738591903 Kategória

Leírás

A hagyományos modenai balzsamecet a maga nemében egyedülállónak tekinthető, mivel az Acetaia Guerzoni (www.guerzoni.com) kizárólag organikus, és biodinamikus szőlőből állítja elő. A hordókban besűrített must érlelésével állítják elő, amelyek mind a fafajta, mind az űrméret tekintetében szigorúan különböznek egymástól.
A folyamatban egy biodinamikus levezetési sémának köszönhetően, amely szerint minden hordóhoz rendelhető a Naprendszer egyik bolygója (Hold-cseresznye, Vénusz-akác, Merkúr-eperfa, Nap-Kőris, Mars-tölgy, Jupiter juhar vagy gesztenye, Szaturnusz boróka vagy gesztenye).
A modenai hagyományos balzsamecet egy egészen különleges érési utat követ, legalább 12 évig, ami összetéveszthetetlen tulajdonságokat és aromákat kölcsönöz neki.
Az ecetet palackozás előtt a Modena Kereskedelmi Kamara Kóstoló Bizottsága alaposan ellenőrzi, mind a sűrűség, mind a savasság jellemzői és a termék érzékszervi elemzése tekintetében, és ezek után elnyeri az ecet rangos nevét: Modenai hagyományos (Tradicionális) balzsamecet.

További információk

Gyártó/Terület

Terméktípus

Érlelési idő

Kiszerelés

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Modena Aceto Balsamico Tradizionale DOP Biologico” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük