Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP Extravecchio, 100ml

53.900 Ft

Megosztásért kedvezmény!

Az eredete a d’Este hercegi hagyományban keresendő, ez az egyik legismertebb és legértékesebb ételízesítő a világon, olyannyira, hogy nemrégiben elnyerte a rangos DOP védjegyet (oltalom alatt álló eredetmegjelölést).

Hagyományos modenai balzsamecetünk a maga nemében egyedülállónak tekinthető, mivel az Acetaia Guerzoni (www.guerzoni.com) kizárólag organikus, és biodinamikus szőlőből állítja elő. A hordókban besűrített must érlelésével állítják elő, amelyek mind a fafajta, mind az űrméret tekintetében szigorúan különböznek egymástól.

A folyamatban egy biodinamikus levezetési sémának köszönhetően, amely szerint minden hordóhoz rendelhető a Naprendszer egyik bolygója (Hold-cseresznye, Vénusz-akác, Merkúr-eperfa, Nap-Kőris, Mars-tölgy, Jupiter juhar vagy gesztenye, Szaturnusz boróka vagy gesztenye).

A modenai hagyományos balzsamecet egy egészen különleges érési utat követ, legalább 25 évig, ami összetéveszthetetlen tulajdonságokat és aromákat kölcsönöz neki.

Az ecetet palackozás előtt a Modena Kereskedelmi Kamara Kóstoló Bizottsága alaposan ellenőrzi, mind a sűrűség, mind a savasság jellemzői és a termék érzékszervi elemzése tekintetében, és ezek után elnyeri az ecet rangos nevét: Modenai hagyományos (Tradicionális) balzsamecet.

 

Kereskedelmi Kamara Kóstoló Bizottsága alaposan ellenőrzi, mind a sűrűség, mind a savasság jellemzői és a termék érzékszervi elemzése tekintetében. Ezek után nyeri el az ecet a rangos nevét: Modenai hagyományos (Tradicionális) balzsamecet.

Készleten

Kategória:

Vásárlói vélemények

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aceto Balsamico Tradizionale di Modena DOP Extravecchio, 100ml”