Almaecettel az egészségért csomag, 4 heti adag

-30%

5.680 Ft 3.976 Ft

Élvezd az almaecet csodás hatását!
Szűretlen, élő ecetkúlturával, 100% almából, hazai termelőtől!
Most bevezető akciós áron – 30% kedvezménnyel!
.
Mi az hogy almaecet baktériumkultúra?
Röviden almaecet “anyaecettel”, vagy ahogy az angolok hívják, “anyával” ?
.
Valóban az angolszász területen a termék hivatalos neve: “apple cider vinegar, with mother“. Ez magyarul elég vicces, “almaecet anyával” 🙂 De nézzük meg, mit is jelent mindez!
.
Az üledékes, esetenként zavaros megjelenésű szűretlen almaecetet nevezzük baktériumkultúrás almaecetnek, más néven almaecet “anyaecettel”.
.
Leginkább vízben hígítva isszuk, ami számos egészségügyi előnnyel járhat, többfajta jótékony baktérium, élesztő, enzim és fehérje jelenléte miatt.
.
Az almaecet a kettős erjesztéses kemény munkája után jól megérdemelt hordós pihenőt kap pincénkben 🙂 Pár hónap alatt szépen kisimulnak az ízei, és befejeződnek a szükséges utóerjedések. A palackba kerülve, megőrizve élőflóráját, ereje teljében készül egészséged támogatására!
.
A Doboz tartalma:
4 db szűretlen, pasztörizálatlan almaecet, élő ecetkultúrával – 4 heti, azaz 1 havi adag.
Egy termék 175 ml almaecetet tartalmaz, ami egy heti adagnak felel meg.
/A kutatások szerint napi 20-25ml természetes ecet fogyasztása javasolt egészségünk támogatására.
.
A palack oldalán jelöltük a napi adagokat. Minden nap egy beosztásnyi mennyiséget fél liter vízbe töltve, napközben étkezések között igyuk meg. Fogyasszuk rendszeresen, legalább egy hónapon keresztül minden nap.
.
Használd az élő almaecet erejét, 100% almából, hazai termelőtől!

Készleten

Cikkszám: Lot141 Kategóriák: , , , ,

Leírás

Az almaecet gyártás két fontos folyamatból áll. Az élesztő lebontja a cukrokat és alkoholokká alakítja őket. Az ecetsavbaktériumok az alkoholt tovább alakítják ecetsavvá. Ez a baktériumkultúra az úgynevezett anyaecet. A legtöbb almaecetből eltávolítják az anyaecetet, főleg esztétikai okok miatt. Valójában pedig az anyaecet az egyik legegészségesebb része az ecetnek.
.
Esztétikailag rémisztő lehet, főleg a mai világunkban, mikor minden steril, agyonszűrt, élettelen. Az elipariasodott világunk nehezen tűri a zavarosságot, sokszor már a természetes ízek is gondot okoznak.
.
TIPP: Ha zavarnak a palackban megjelenő üledékek, zavaros anyagok, esetleg összeállt az anyaecet egybefüggő “koronggá” vagy “nyálkás egységgé”, nyugodtan szűrd le egy sima konyhai szűrőn. Az így átszűrt almaecet továbbra is tartalmaz minden jótékony élő anyagot, mert azt egy konyhai szűrő nem szedi ki, viszont téged már nem fognak zavarni a darabok. 🙂
.
Régen – talán még a nagyszülőket ha megkérdezed, ők is megerősítik – az anyaecetet használták sebek gyógyítására. Hozzánk is jött már be vevő, kifejezetten anyaecetet keresve. Emlékezett rá, hogy kicsi korában a nagymamája külsőleg ezzel kezelte.
.
Az anyaecet több tucat hasznos baktériumtörzsből áll, melyeket gyakran probiotikumnak is neveznek. A probiotikumok hasznosak lehetnek az immunrendszerünk számára, melyek többsége az emésztőrendszerben található, elősegíthetve annak zavartalan működését. 
.
Az anyaecet enzimeket is tartalmazhat, amelyek elengedhetetlenek az ételek lebontásához, hogy a testünk felhasználhassa az általunk fogyasztott tápanyagokat. A legtöbb nyers étel tartalmaz enzimeket, de azokat főzéssel többnyire elpusztítjuk. Szükséges olyan élő forrás, mint pl. az almaecet, ami nagyszerű módja lehet az enzimek pótlásának.

Vásárlói vélemények

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Almaecettel az egészségért csomag, 4 heti adag”