Diétás határozott csomag – GálaFitt almaecet 2 havi adag + balzsamecetek

-25%

23.200 Ft 17.400 Ft

GálaFitt almaecet diéta 8 hetes adag 

 

Alma balzsamecet, 200ml 


Birs balzsamecet, 200ml 

 

Készleten

Leírás

Az almaecetről már őseink is tudták, hogy kedvezően hat az emésztésre, és a népi gyógyászat is előszeretettel hivatkozik kiváló fogyasztó hatására. Ezentúl vannak kezdeményezések tudományos területen is, melyek vizsgálják az almaecet és a fogyás kapcsolatát.

Kiváló minőségű szabolcsi almát használva, saját know-how alapján kifejlesztett technológiával gyártjuk a biológiailag erjesztett almaecetet. A 100%-ban természetes, diétás ecet tartalmazza számos gyümölcs és gyógynövény jótékony hatását.

Különleges ízvilágú,  gyümölcs és gyógynövény kompozíció adja meg a termék frissítő, kellemesen savanykás-gyümölcsös ízét, hozzáadott tartósítószer és cukor nélkül.

A Gálafitt almaecet két havi adagot tartalmaz. Az oldalán jelöltük a napi adagot, melyet 4-5dl vízben kell elkeverni, és étkezések előtt fogyasztani.

A diétás étrend kiváló kiegészítője az alma balzsamecet és a birsalma balzsamecet, melyet használhatunk salátákhoz, zöldséges ételekhez, kész ételeinkhez fűszerként vagy húsok, halak pácolásához.

Vásárlói vélemények

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diétás határozott csomag – GálaFitt almaecet 2 havi adag + balzsamecetek”