Egészség támogató határozott csomag

-14%

12.050 Ft 10.365 Ft

Acetum Bonum fertőtlenítő borecet oldat spray, 30ml 

 

Acetum Bonum fertőtlenítő borecet oldat inhaláló, 500ml 

 

Acetum Bonum fertőtlenítő borecet oldat öblögető, 180ml 

 

Csipkebogyó balzsamecet, 200ml 

 

Gránátalma balzsamecet, 500ml 

 

Készleten

Kategóriák: ,

Leírás

Az eceteket fertőtlenítés céljából használhatjuk a száj öblögetésére, vagy sprayként fújhatunk belőle a torkunkra. Ezentúl lehet inhalálni, meleg vízbe, vagy kamilla teába öntsünk az ecetből, és hagyjuk hogy a gőz átjárja a helyiséget, miközben mélyeket lélegzünk az orrukon át.

Az ecetek fertőtlenítő hatását figyelembe véve, és a gyógynövények hatását tanulmányozva alkottuk meg azt a 10 gyógynövényt tartalmazó fertőtlenítő ecetet, melyet ajánlunk mindennapi használatra. Így jött létre az Acetum Bonum inhaláló ecet, öblögető ecet és szájspray. Gyógynövényes eceteinket ajánljuk megelőzésre, vagy ha már kapar a torkunk, kezdődő torokfájás esetén.

Felhasználás:

  • Ecet spray: fújjunk egy-két “puff”-nyi ecet spriccet a szánkba, a fogak mögé, minél közelebb a torokhoz.
  • Ecet öblögető: közvetlenül a flakonból kis kortyot vegyünk a szánkba. Öblögessünk vele, majd vagy nyeljük le, vagy köpjük ki. Másik lehetőség, hogy egy pohár vízben fele-fele arányban keverjük, és azt öblögetjük, megisszuk.
  • Ecet inhaláló: töltsünk inhaláló készülékbe, vízzel elkeverve az ecetet, és párologtassuk vele a helyiséget. Megelőzésre vagy betegség esetén töltsük kamilla teába, és lélegezzük be a gőzét. Vigyázzunk, hogy szembe ne kerüljön.

A fertőtlenítő ecetek használatán túl kedvezhetünk szervezetünknek, vitaminokat és értékes anyagokat tartalmazó balzsamecetekkel. A csipkebogyó balzsamecet, és gránátalma balzsamecet is széleskörűen felhasználható, igyuk vízben elkeverve “ecet fröccsként”, locsoljuk vele salátánkat, készítsünk belőle öntetet, vagy tegyük a húspáchoz, mindenképp nyerünk vele.

Vásárlói vélemények

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Egészség támogató határozott csomag”