Egészség támogató óvatos csomag

-10%

4.770 Ft 4.290 Ft

Acetum Bonum fertőtlenítő borecet oldat spray, 30ml 

Acetum Bonum fertőtlenítő borecet oldat inhaláló, 500ml 

Acetum Bonum fertőtlenítő borecet oldat öblögető, 180ml

 

Készleten

Kategóriák: ,

Leírás

Az eceteket fertőtlenítés céljából használhatjuk a száj öblögetésére, vagy sprayként fújhatunk belőle a torkunkra. Ezentúl lehet inhalálni, meleg vízbe, vagy kamilla teába öntsünk az ecetből, és hagyjuk hogy a gőz átjárja a helyiséget, miközben mélyeket lélegzünk az orrukon át.

Az ecetek fertőtlenítő hatását figyelembe véve, és a gyógynövények hatását tanulmányozva alkottuk meg azt a 10 gyógynövényt tartalmazó fertőtlenítő ecetet, melyet ajánlunk mindennapi használatra. Így jött létre az Acetum Bonum inhaláló ecet, öblögető ecet és szájspray. Gyógynövényes eceteinket ajánljuk megelőzésre, vagy ha már kapar a torkunk, kezdődő torokfájás esetén.

Felhasználás:

  • Ecet spray: fújjunk egy-két “puff”-nyi ecet spriccet a szánkba, a fogak mögé, minél közelebb a torokhoz.
  • Ecet öblögető: közvetlenül a flakonból kis kortyot vegyünk a szánkba. Öblögessünk vele, majd vagy nyeljük le, vagy köpjük ki. Másik lehetőség, hogy egy pohár vízben fele-fele arányban keverjük, és azt öblögetjük, megisszuk.
  • Ecet inhaláló: töltsük inhaláló készülékbe, vízzel elkeverve az ecetet, és párologtassuk vele a helyiséget. Megelőzésre vagy betegség esetén töltsük kamilla teába, és lélegezzük be a gőzét. Vigyázzunk, hogy szembe ne kerüljön.

Vásárlói vélemények

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Egészség támogató óvatos csomag”