Leírás
Felhasználási javaslat:
Az eper kellemesen üde, gyümölcsös izével és a citromfű frissességével kiváló kiegészítője salátáinknak. Önmagában is ízletes a salátára locsolva, de készíthetünk belőle vinaigrettet is, pl. olívaolajjal, vagy más kedvenc hidegen sajtolt olajunkkal, ízlés szerint sóval, borssal kikeverve, nagyon finom öntet készíthető belőle.
Frissítő italként, egy pohár vízben kb. egy evőkanálnyi balzsamecetet érdemes elkeverni, és iszogatni. Nemcsak finom, de segíthet az egészség megőrzésében is.
Egyedülálló kiegészítője lehet bármilyen desszertnek. Használjuk bátran gyümölcsök posírozásához, vagy ízesítsük vele süteménytésztánkat, krémjeinket.
A termék nem tartalmaz sem tartósítószert, sem aromákat, sem íz-fokozót.
Összetevők: eper ágyon érlelt furmint borecet 55%, almaecet, sűrített almamust, citromfű ágyon érlelt furmint borecet 10%
Tápérték/100ml: Energia 425kJ/100kcal, Zsír 0g, amelyből telített zsírsavak 0g, Szénhidrát 22,6g, amelyből cukrok 22,6g, Fehérje 0,4g, Só 0g
Egyesíti mindazt, ami miatt ezt a nap érlelte gyümölcsöt kedveljük: dúskál létfontosságú vitaminokban és ásványi anyagokban! Ilyenkor tavasszal biztosítja az újrakezdéshez szükséges energiát a télen kimerült szervezetünk számára. A citromfű elsősorban nyugtató hahtásáról ismert. Amellett, hogy kúraszerűen fogyasztva egészségünk őre, a konyhában is nagy hasznát vehetjük különböző édes finomságok elkészítésekor. A termék nem tartalmaz sem tartósítószert, sem aromákat, sem ízfokozót. Édesítésre gyümölcsmustot használunk, ezen kívül semmilyen hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
Receptajánló:
3 hozzászólás ehhez: Eper-citromfű Balzsamecet 500ml