Leírás
Felhasználási javaslat:
Topáz almaecetünk intenzív, zamatos izével kiváló kiegészítője salátáinknak. Önmagában is ízletes a salátára locsolva, de készíthetünk belőle vinaigrettet is, pl. olívaolajjal, vagy más kedvenc hidegen sajtolt olajunkkal, ízlés szerint sóval, borssal kikeverve, nagyon finom öntet készíthető belőle.
Ízesítsd kedvenc levesed, vagy főzeléked egy evőkanál érelt almaecettel. Selymes, enyhén édeskés ízével, ugyanakkor határozott savtartalmával megállja a helyét akkor is ha savanyításról van szó, tökéletes kiegészítője lehet bármelyik klasszikus savanyú ételnek.
Bátran keverjük bele olajos húspácba is, majd hagyjuk egy-két órát pihenni benne a húst. Ezután süssük serpenyőben, vagy sütőben, az ecetnek köszönhetően sokkal puhább és porhanyósabb lesz a végeredmény.
A termék nem tartalmaz sem tartósítószert, sem aromákat, sem íz-fokozót.
Összetevők: topáz almaecet 100%
Tápérték/100ml: –
Az almaecetek talán a leginkább elterjedt gyógyhatású italok, amit az emberek nagyon régóta készítenek házilag is. Ahhoz, hogy kiváló minőségű almaecetet kapjunk, az alapanyagnak is jónak kell lennie. Az almaecet hihetetlenül sokoldalú, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy amíg egyesek a fogyás egyik csodaszereként esküsznek rá, addig mások a friss saláták kötelező alapanyagaként ismerik. Segít a zsírok lebontásában, de sokan dicsérik a vérnyomáscsökkentő és vércukorszint csökkentő hatása miatt is.
Kátai Katona Zsófia –
Salátára és frissítő italnak is fogyasztjuk, olyan mintha egy friss almába harapnék!
Péter Varga –
Anna D. –
Finom!
Névtelen –