Akció!

Fűszeres Tokaji Bodzás Borecet

1600 Ft 1300 Ft (nettó 1024 Ft)

Év Innovációja-díjas termék. A friss tokaji furmintnak és az illatos bodzavirág harmóniájának köszönhetően igazán üde ecetkülönlegesség született, melynek már pár cseppje különleges karaktert kölcsönöz ételeinknek.

Önt is örömmel tölti el a természetben sétálva a bodza virágának kellemes friss illata? Felidézi esetleg nagymamája bodza szörpjét? Ilyen és hasonló maradandó élményt garantálunk, ha kipróbálja ecetkülönlegességünket. Ígérjük, hogy felejthetetlen lesz Önnek és gyermekei emlékezni fognak a bodzás borecettel készült ételeire, amelyből bőven talál weboldalunkon. Válassza ki a kedvére valót!

A bodza jótékony hatását a népi gyógyászat régóta ismeri. Tartalmaz A-, B-, és C-vitamint – C-vitamin tartalma meglepően magas, duplája a citrusformákénak! Tartalmaz még folsavat, pantoténsavat, ásványi anyagokat és rengeteg mikroelemet, mint például vasat, káliumot, kalciumot, magnéziumot és foszfort. Kifejezetten pozitív hatást fejt ki a kismamák egészségére, így bátran fogyaszthatják a bodza tartalmú borecetünket is!  Fogyassza bátran kúraszerűen, akár minden nap!

Kategóriák: ,

Leírás

A Tokaji Borecet Manufaktúra egyik legkülönlegesebb terméke a Tokaji bodzás borecet. Megnyerő és karakteres zamata egyedülálló a borecetek között is, méltán kapta meg az Év innovációja-díjat. A friss tokaji furmintnak és az illatos bodzavirág harmóniája különleges élményt biztosít. Olyan markáns ecetkülönlegesség született, melynek minden cseppje magában hordozza a természetes egészséget egy fűszer formájában.

További információk

Gyártó

Tokaji Borecet

Érlelési idő

6 hónap

Régió

Tokaj-Hegyalja

Savtartalom

6 %

Űrtartalom

250 ml

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fűszeres Tokaji Bodzás Borecet”