Akció!

Fűszeres Tokaji Tárkonyos Borecet

1600 Ft 1300 Ft (nettó 1024 Ft)

Ismerkedjen meg a legnépszerűbb és legegyszerűbben használható borecetünkkel. Ki ne ismerné a tárkonyt? A Tokaji Borecet Manufaktúra közkedvelt házasítása biztosítja a jól ismert tárkony ízét és a borecet zamatosságát. A kettő együtt pedig rendkívül gazdag, könnyen megkedvelhető fűszert alkotott.

Próbálja ki kedvenc tárkonyos ragulevesébe vagy salátájába. Garantáltan harmonikus íze miatt egész családja szeretni fogja és bebizonyosodik, hogy a Tokaji Borecet nem csak finom, de rendkívül egészséges is! Építse be étrendjébe és gondoljon arra, hogy amellett, hogy kényezteti magát a különlegesen zamatos ízzel, még egészsége érdekében is óriási lépést tett. Mindemellett a cukorbetegség megelőzésére is kiválóan alkalmas! Törődjön egészségével!

Kategóriák: ,

Leírás

A zöldfűszerek koronázatlan királya, melynek kiemelt szerep jutott a gyógymódok körében is. A Tokaji Borecet Manufaktúra új házasítása a tárkonyos borecet markáns és illóanyagokban gazdag aromáját egyesíti a tokaji furmint üdeségével. A fűszeres borecet családunk tárkonyos tagja, sokoldalúsága a levestől a vegán ételeken át a salátákig elvarázsol minket. Kóstolja meg most Ön is ezt a zöldfűszeres ecetet és engedje meg, hogy elvarázsoljuk különleges, mégis egyszerű párosításunkkal.

További információk

Gyártó

Tokaji Borecet

Érlelési idő

6 hónap

Régió

Tokaj-Hegyalja

Savtartalom

6 %

Űrtartalom

250 ml

Vásárlói vélemények

5 csillag 0 0 %
4 csillag 0 0 %
3 csillag 0 0 %
2 csillag 0 0 %
1 csillag 0 0 %

Értékelések

Nincs eddig értékelés.

Legyél az első értékelő “Fűszeres Tokaji Tárkonyos Borecet”