Gourmet határozott csomag

-15%

20.710 Ft 17.690 Ft

5 éven át érlelt NEMESECET, 250ml – 9.900 Ft


Acetum Aurum Aszú balzsamecet, 200ml – 3.250 Ft

 

Áfonya-ibolya balzsamecet, 200ml – 2.490 Ft


Sárgabarack-bodza balzsamecet, 200ml – 2.290 Ft


Aszúszemekkel készült szőlő lekvárkülönlegesség, 160g – 1.290 Ft


Vidék sava borsa receptkönyv – 1.490 Ft

 

 

Készleten

Kategóriák: ,

Leírás

Eceteink magabiztosságot adnak, sokszínű felhasználása igazi csemege a konyhaművészek számára. Ízvilága kitejesíti a ételeket, természetes anyagokkal, és a gyümölcsök valódi beltartalmával.

Kreatívan alkalmazható bármely fogás elkészítésekor, legyen az előétel, leves, főétel vagy desszert. Tedd fel konyhai alkotásodra a koronát egy jól megválasztott balzsamecettel.

Különösen ajánljuk gyümölcsös balzsameceteinket, az ízletes és gourmek által nagyon kedvelt Áfonya-ibolya és Sárgabarack-bodza finomságokat, melyekben a kifinomult harmónia a gyümölcsök játékában köszön vissza. Az ecetek testességét és édes – savanyú világát az almamust adja hozzá.

Nagy büszkeségeink az aszún érlelt eceteink! A lágyabb, 12 hónapig érlelt Acetum Aurum aszús balzsamecet, mely aszúszemeken érlelt furmint borecetet tartalmaz, testességét és édességét a szőlőmustnak köszönheti. A különös gondossággal készült, karakteresebb Nemesecetet 5 éven át érleltük tölgyfahordóban, aszúszemeken áztatva. Az aszúszemek teljes beltartalma, minden értékes anyaga és cukortartalma beoldódik a furmint borecetbe. Az isteni nedű határozott savassága a borecetből, enyhe édessége és különleges ízvilága pedig az aszúszemekből származik.

Vásárlói vélemények

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gourmet határozott csomag”