Leírás
Eceteink magabiztosságot adnak, sokszínű felhasználása igazi csemege a konyhaművészek számára. Ízvilága kitejesíti a ételeket, természetes anyagokkal, és a gyümölcsök valódi beltartalmával.
Kreatívan alkalmazható bármely fogás elkészítésekor, legyen az előétel, leves, főétel vagy desszert. Tedd fel konyhai alkotásodra a koronát egy jól megválasztott balzsamecettel.
Különösen ajánljuk gyümölcsös balzsameceteinket, az ízletes és gourmek által nagyon kedvelt Áfonya-ibolya és Sárgabarack-bodza finomságokat, melyekben a kifinomult harmónia a gyümölcsök játékában köszön vissza. Az ecetek testességét és édes – savanyú világát az almamust adja hozzá.
Nagy büszkeségeink az aszún érlelt eceteink! A lágyabb, 12 hónapig érlelt Acetum Aurum aszús balzsamecet, mely aszúszemeken érlelt furmint borecetet tartalmaz, testességét és édességét a szőlőmustnak köszönheti. A különös gondossággal készült, karakteresebb Nemesecetet 5 éven át érleltük tölgyfahordóban, aszúszemeken áztatva. Az aszúszemek teljes beltartalma, minden értékes anyaga és cukortartalma beoldódik a furmint borecetbe. Az isteni nedű határozott savassága a borecetből, enyhe édessége és különleges ízvilága pedig az aszúszemekből származik.
Reviews
There are no reviews yet.