Gourmet határozott csomag

-13%

21.630 Ft 18.745 Ft

5 éven át érlelt NEMESECET, 250ml 


Acetum Aurum Aszú balzsamecet, 200ml

 

Áfonya-ibolya balzsamecet, 200ml 


Sárgabarack-bodza balzsamecet, 200ml 


Aszúszemekkel készült szőlő lekvárkülönlegesség, 160g


Vidék sava borsa receptkönyv 

 

 

Készleten

Kategóriák: ,

Leírás

Eceteink magabiztosságot adnak, sokszínű felhasználása igazi csemege a konyhaművészek számára. Ízvilága kitejesíti a ételeket, természetes anyagokkal, és a gyümölcsök valódi beltartalmával.

Kreatívan alkalmazható bármely fogás elkészítésekor, legyen az előétel, leves, főétel vagy desszert. Tedd fel konyhai alkotásodra a koronát egy jól megválasztott balzsamecettel.

Különösen ajánljuk gyümölcsös balzsameceteinket, az ízletes és gourmek által nagyon kedvelt Áfonya-ibolya és Sárgabarack-bodza finomságokat, melyekben a kifinomult harmónia a gyümölcsök játékában köszön vissza. Az ecetek testességét és édes – savanyú világát az almamust adja hozzá.

Nagy büszkeségeink az aszún érlelt eceteink! A lágyabb, 12 hónapig érlelt Acetum Aurum aszús balzsamecet, mely aszúszemeken érlelt furmint borecetet tartalmaz, testességét és édességét a szőlőmustnak köszönheti. A különös gondossággal készült, karakteresebb Nemesecetet 5 éven át érleltük tölgyfahordóban, aszúszemeken áztatva. Az aszúszemek teljes beltartalma, minden értékes anyaga és cukortartalma beoldódik a furmint borecetbe. Az isteni nedű határozott savassága a borecetből, enyhe édessége és különleges ízvilága pedig az aszúszemekből származik.

Vásárlói vélemények

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gourmet határozott csomag”