Megosztásért kedvezmény!

Küld el ismerősödnek

Karácsonyi csomag – Borecet válogatás

5900 Ft (nettó 4646 Ft)

Mennyiségi kedvezmény

darab12 -1011 +
Ár5900 Ft5610 Ft4590 Ft

Leírás

Borecet válogatás díszdobozban, 3x250ml, tartalma:

  • Tokaj Ecetkülönlegesség aszúszemeken érlelve, 250ml
  • Tokaj Borecet Tokaji Furmint borból, 250ml
  • Tokaj Borecet Tokaji Muskotály borból, 250ml
  • A Borecet Művek egyik legelismertebb terméke, az aszúszemeken érlelt ecetkülönlegesség, melynek különleges zamatosságával újjá varázsolhatja megszokott ételeit. A gondosan szelektált, jótékony hatású nedűt hosszú éveken át tölgyfahordóban érleljük, ez idő alatt éri el azt a kellemes, harmonikus ízvilágot, ami garantáltan bűvöletbe ejti.

Könnyedén kipróbálhatja salátáihoz, főételeihez, vagy elkészítheti vele kedvenc szószát új köntösben. Idillien ízletes, ha desszertként tálalja a természet friss gyümölcseivel.

Tokaji furmintból készült borecetünk jól összegzi fogyasztója számára a hegyaljai tradíciókat, azaz csupán alaposan válogatott, kiváló alapanyagokból, nagy odafigyeléssel lehet kiemelkedő minőséget létrehozni. Borecetünk magában rejti a furmint bor összetettségét.

Lendületes, határozott karakterű, ásványi anyagokban gazdag, ugyanakkor igen gyümölcsös, zamatos ízek köszönnek vissza. Ajánljuk zöldségek, levesek, saláták ízesítésére, halakhoz, pulyka és egyéb fehér húsok pácolásához, fűszerezéséhez.

Tokaji Muskotályból készült borecetünkben megjelennek a muskotály fűszeres ízei is. Az igen kifinomult, elegáns és élénk borok képviselője, a tokaji muskotály igazán értékes alapanyaga a borecetünk készítésének. Magában foglalja az egzotikus gyümölcsös aromákat, a jellegzetes zamatos illatokat és a testes bort egyaránt. Színe halványsárga, mely sugallja a muskotályos kellemes lágyságát. Különleges harmóniában áll az ecetsav erősebb karakterével. Használja Ön is bátran saláták, párolt zöldségek ízesítésére, húsok pácolására vagy halak manírozására!

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Karácsonyi csomag – Borecet válogatás”

Use one of the allowed file type: jpg,png.