Leírás
A Ramsa Kremsi Mustár az osztrák mustárfajták klasszikus képviselője, amely világos és sötét mustármagok felhasználásával készül. Különleges, egyedülálló ízvilágát a speciális gyártási eljárásnak és a hozzáadott cukornak köszönheti, így krémes konzisztenciájú és édeskés-lágy aromájú termék.
Allergén információ: a termék mustármagot tartalmaz.
Felhasználási javaslatok:
•Kolbászfélékhez: Kiválóan illik sajtos virslihez, sültkolbászhoz és húskenyérhez, kiemelve azok ízét.
•Hidegtálakhoz: Parasztos hidegtálakhoz is remekül passzol, gazdagítva a felvágottak és sajtok ízvilágát.
•Sajtokhoz: Több ismert lágy és kemény sajt nagyszerű kísérője, harmonizálva azok aromájával.
A Ramsa Kremsi Mustár vegán minősítésű, így növényi alapú étrendet követők is fogyaszthatják. Tárolása hőtől védve ajánlott, felbontás után pedig hűtőben tartandó.
Összetevők:
Ivóvíz, mustármag, borpárlat ecet, cukor, só, aroma, fűszerek, gyógynövények, édesítőszerként szacharin.
Tartósítószert nem tartalmaz.
Átlagos tápérték 100 g termék esetén:
- Energia: 554 kJ / 132 kcal
- Zsírok: 6,9 g, ebből telített: 0,9 g
- Szénhidrátok: 14,3 g, ebből cukor: 13,4 g
- Fehérje: 6,6 g
- Só: 1,2 gA Ramsa-Wolf egy gazdag hagyományokkal rendelkező osztrák mustármanufaktúra, amelynek székhelye Bécsben található. A családi vállalkozást 1926-ban alapították, és ma már az ötödik generáció, Katrin Segel vezetésével működik. A cég elkötelezett az osztrák minőség, a tisztán természetes alapanyagok és a kiváló ízvilág iránt.Cégtörténet:•1926: Johann Wolf I megalapítja a Bécsi Joh. Wolf Mustármalmot a III. kerületben.•1929: Raimund Ramsa létrehozza a Ramsa Mustárgyárat Bécs 5. kerületében.
•1969: A két vállalat egyesül Ramsa-Wolf néven, Johann Wolf III vezetésével.
Forgalmazza:
Tátra Kft., 2626, Nagymaros, Főtér 11.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.