Leírás
Színek és Ízek Gourmet csomagban fantasztikus termékeket válogattunk össze, bátran színesítsd és ízesítsd vele otthonodat.
1. Málna Balzsamecet, 500ml
Imádott gyümölcsünket, a málnát tettük bele ebbe a rendkívül kedves ízvilágú, isteni balzsamecetünkbe. Ajánljuk salátákhoz, desszertekhez és finom frissítő italok, koktélok készítéséhez.
2. Birsalma Balzsamecet, 500ml
Az őszi időszak egyik értékes gyümölcse a birsalma. A háztartásokban főként kompót, vagy birsalmasajt készül belőle. Nyersen fogyasztva egy igazi vitaminbomba. Hatékonyan csökkenti a megfázás és az influenza tüneteit. Jelentős az A-, B-, C- és P- vitamin tartalma, továbbá bőségesen tartalmaz rostokat, káliumot, cinket, magnéziumot valamint pektint. Mi az almaecetünket érleltük ezen az értékes birsalmaágyon, majd az almának a mustjával édesítettük.
3. Unico Narancsos krémecet, 250ml
Narancs borecetből készült sűrű, telt ízű spanyol balzsamecetkrém. Borostyánsárga színű, illatában ízletes narancsos, rendkívül aromás. Ez a krém sokoldalúan használható, finom fűszer, amely jól passzol húsételekhez: kacsához mindenképpen, de érlelt sajtokhoz, gyümölcsökhöz, fagylaltokhoz, szószokhoz, rizshez, levesekhez is ajánljuk.
4. Heppenheiner Szarvasgombás vastagmetélt, 8 tojásos, szabad tartású tyúkok tojásával
A Heppenheimer család hagyományos tojótyúk tartással foglalkozik, Baranya megyében, Márokon. A tyúkokat hagyományos módon tartják: szabadban töltik napjaikat és ólban alszanak. A takarmány a helyi gazdák kukoricájából, búzájából, napraforgójából és más növényekből származik, a tyúkok igényei alapján. A takarmány GMO-mentes, nem használnak sem gyógyszert, sem tojást sárgító színezéket, sem szóját.
A Heppenheimer családi gazdaság tojása 2018-ban elnyerte a Magyar Gasztronómiai Egyesület rangos elismerését, az Aranyszalag minőségi tanúsítványt.
5. Heppenheiner Spagetti, 8 tojásos, szabad tartású tyúkok tojásával
6. Segal Viktor receptkönyv: Színek és ízek
Segal Viktor a hazai csúcsgasztronómia egyik legelismertebb képviselője. Nagynevű nemzetközi, illetve hazai szállodákban és éttermekben szerzett tapasztalatait első ízben tárja a nagyközönség elé ebben a kötetben. A Színek és ízek Segal Viktor 15 kedvenc alapanyagát mutatja be 75 ínycsiklandó recept formájában. Ismerős hozzávalók, szokatlan íz-társítások, részletes leírások, látványos fotók és kulisszatitkok egészítik ki a könyvet, melyben a receptek többsége kimondottan hobbiszakácsok számára készült.
7. Varrás nélküli kötény, 55x72cm
8. Sütőkesztyű – Edényalátét – Konyharuha szett
Értékelések
Még nincsenek értékelések.