Megosztásért kedvezmény!

Küld el ismerősödnek

Topáz Almaecet

1600 Ft (nettó 1260 Ft)

Adódik a kérdés: mire jó az almaecet? A kérdést egyszerűbb úgy feltenni, hogy mire nem?!

Az almaecetek talán a leginkább elterjedt gyógyhatású italok, az emberek nagyon régóta készítik őket házilag is. Ahhoz azonban, hogy kiváló minőségű almaecetet kapjunk, az alapanyagnak sem szabad rosszabbnak lennie.

Nos, nálunk ezzel sincs gond, hiszen nedűnket a leggondosabban termesztett és kiválogatott Jonathan almából nyerjük. Az így kapott almaecetet szűretlenül palackozzuk, hogy megőrizzük a Topáz alma vitamin –és tápanyagtartalmát.

Az almaecet hihetetlenül sokoldalú, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy amíg egyesek a fogyás egyik csodaszereként esküsznek rá, addig mások a friss saláták kötelező alapanyagaként ismerik. Segít a zsírok lebontásában, de sokan dicsérik a vérnyomáscsökkentő és vércukorszint-csökkentő hatásai miatt is. A legforróbb nyári melegben az sem ritka, hogy egyszerűen vízzel hígítva, fröccsként isszuk, szomjunkat csillapítva vele.

Kategória:

Leírás

A Tokaj-Hegyalján megszülető kiváló borok mellett a finom szerencsi almára is méltán büszkék lehetünk! A Topáz alma a magyar gyümölcstermesztés egyik különleges értéke, melyet a gazdák gondosan nevelnek, hogy aztán szeptemberben éretten és ízletesen kerüljön a kosárba. A Borecet Művek most nem kisebb dologra vállalkozott, minthogy a zamatos gyümölcsből rendkívül egészséges almaecetet készítsen! A nedűt természetesen tölgyfahordóban érleljük, hogy almaecetünk még több értékes komponenssel gazdagodjon.

További információk

Gyártó

Tokaji Borecet

Érlelési idő

3 hónap

Régió

Tokaj-Hegyalja

Savtartalom

5%

Űrtartalom

500 ml

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Topáz Almaecet”

Use one of the allowed file type: jpg,png.