fbpx

1–16 termék, összesen 34 db

Balzsamecet

Válasszon termékeink közül

Kapcsolatfelvétel

Élvezze a tavasz ízeit gyümölcsös balzsamecettel megbolondítva!

gyümölcsös balzsamecetElérkezett a várva várt tavasz, vele együtt pedig egyre többféle friss zöldség és gyümölcs kapható a boltokban. Ezt érdemes kihasználni, hiszen a szervezetünk ebben az időszakban vitaminhiányban szenved, és szüksége van arra, hogy feltöltsük a raktárakat. Már kapható friss saláta, retek, újhagyma, majd kicsit később megjelenik a spárga is és az első tavaszi gyümölcsök. Érdemes belőlük sokat fogyasztani, de ha már meguntuk a belőlük készült salátatálat, könnyen változatossá tehetjük néhány csepp gyümölcsös balzsamecettel.

A balzsamecet önmagában is kiváló ízesítője salátáknak, gyümölcstálaknak, Olaszországban szinte nem is készül nélküle ilyen egészséges finomság. A tavaszi ízeket nagyszerűen kiegészítik a nálunk kapható gyümölcsös balzsamecetek, amelyek hozzáadnak még egy kis extra finom ízt is.  Gyümölcstálakhoz népszerű választás az almás balzsamecet, salátákhoz kiválóan illik a csipkés vagy a gránátalmás verzió. Érdemes többet kipróbálni és kísérletezgetni velük!

Forduljon hozzánk bizalommal, és válasszon kedvére gyümölcsös balzsameceteinkből is!

A balzsamecet élettani hatásai

Ha egy picit olvasgatunk az olasz gasztronómiáról, azt érezhetjük, hogy egy élet is kevés hozzá, hogy mindent megkóstoljunk. A tudásuk nem merül ki a pizzában és a kávéban, érdemes belevetni magunkat egy torinói csokoládékóstolásba, no meg a modenai balzsamecet megismerésébe is. A balzsamecet rendkívül kellemes ízű ízesítő, kiváló nem csak salátára, hanem húsok pácába is. Nézzük, az ízén kívül, miért érdemes még rendszeresen használni a konyhában!

A balzsamecet alapanyaga a szőlő. A szőlő az egyik legértékesebb gyümölcsünk, rengeteg, a szervezet számára létfontosságú vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, melyek nagy része a balzsamecetben is megtalálható. A benne lévő C-vitamin erősíti az immunrendszert, valamint, mivel kevés sót tartalmaz, a magas vérnyomás elleni küzdelemben is segít. A balzsamecet jót tesz a gyomornak is, segíti az emésztést és a hatékony tápanyag felszívódást. Cukorbetegeknek kifejezetten ajánlott a fogyasztása, mert az inzulinra adott válaszreakciót javítja.

Szeretné kipróbálni a balzsamecetet? Keressen fel minket, és vásároljon tőlünk kedvére!

1990 Ft (nettó 1567 Ft)

16587 Ft/l