1–12 / 33 találat

Balzsamecet

Válasszon termékeink közül

Kapcsolatfelvétel

Élvezze a tavasz ízeit gyümölcsös balzsamecettel megbolondítva!

gyümölcsös balzsamecetElérkezett a várva várt tavasz, vele együtt pedig egyre többféle friss zöldség és gyümölcs kapható a boltokban. Ezt érdemes kihasználni, hiszen a szervezetünk ebben az időszakban vitaminhiányban szenved, és szüksége van arra, hogy feltöltsük a raktárakat. Már kapható friss saláta, retek, újhagyma, majd kicsit később megjelenik a spárga is és az első tavaszi gyümölcsök. Érdemes belőlük sokat fogyasztani, de ha már meguntuk a belőlük készült salátatálat, könnyen változatossá tehetjük néhány csepp gyümölcsös balzsamecettel.

A balzsamecet önmagában is kiváló ízesítője salátáknak, gyümölcstálaknak, Olaszországban szinte nem is készül nélküle ilyen egészséges finomság. A tavaszi ízeket nagyszerűen kiegészítik a nálunk kapható gyümölcsös balzsamecetek, amelyek hozzáadnak még egy kis extra finom ízt is.  Gyümölcstálakhoz népszerű választás az almás balzsamecet, salátákhoz kiválóan illik a csipkés vagy a gránátalmás verzió. Érdemes többet kipróbálni és kísérletezgetni velük!

Forduljon hozzánk bizalommal, és válasszon kedvére gyümölcsös balzsameceteinkből is!

 

A balzsamecet élettani hatásai

Ha egy picit olvasgatunk az olasz gasztronómiáról, azt érezhetjük, hogy egy élet is kevés hozzá, hogy mindent megkóstoljunk. A tudásuk nem merül ki a pizzában és a kávéban, érdemes belevetni magunkat egy torinói csokoládékóstolásba, no meg a modenai balzsamecet megismerésébe is. A balzsamecet rendkívül kellemes ízű ízesítő, kiváló nem csak salátára, hanem húsok pácába is. Nézzük, az ízén kívül, miért érdemes még rendszeresen használni a konyhában!

A balzsamecet alapanyaga a szőlő. A szőlő az egyik legértékesebb gyümölcsünk, rengeteg, a szervezet számára létfontosságú vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, melyek nagy része a balzsamecetben is megtalálható. A benne lévő C-vitamin erősíti az immunrendszert, valamint, mivel kevés sót tartalmaz, a magas vérnyomás elleni küzdelemben is segít. A balzsamecet jót tesz a gyomornak is, segíti az emésztést és a hatékony tápanyag felszívódást. Cukorbetegeknek kifejezetten ajánlott a fogyasztása, mert az inzulinra adott válaszreakciót javítja.

Szeretné kipróbálni a balzsamecetet? Keressen fel minket, és vásároljon tőlünk kedvére!

1890 Ft (nettó 1488 Ft)
1890 Ft (nettó 1488 Ft)
1890 Ft (nettó 1488 Ft)
1890 Ft (nettó 1488 Ft)
1890 Ft (nettó 1488 Ft)
5 out of 5
3290 Ft (nettó 2591 Ft)
5 out of 5
3290 Ft (nettó 2591 Ft)
5 out of 5
3290 Ft (nettó 2591 Ft)