Újabb elismerés a Tokaji Borecetnek

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Szöveg” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Formanek Csenge átveszi a díjat Varga Mihálytól

A Nemzetgazdasági Minisztérium tavaly augusztus óta minden hónapban díjazza a sikeresnek ítélt magyar vállalkozásokat. 2013 decemberének legjobb induló vállalkozása nagy örömünkre a Borecet Kft. lett. A becses díjat tegnap vehette át Formanek Csenge ügyvezető Varga Mihály minisztertől.

Már ötödik alkalommal gyűltek össze a Nemzetgazdasági Minisztériumban azon sikeres vállalkozások képviselői, ügyvezetői, akiket a szakminisztérium zsűrije érdemesnek talált a tavaly augusztusban alapított “Díj a sikeres vállalkozásokért” elismerésre. A kitüntetést minden hónapban az adott időszak legjobb beruházója, kis -és középvállalkozása, valamint induló vállalkozása kapja.

A Minisztérium honlapjának tanúsága szerint a hónap induló (start-up) vállalkozása az a magyarvállalkozás lehet, amelyiknek beindítását tudatos tervezés (piackutatás, üzleti terv, marketing terv) előzte meg, kutatási eredményeket hasznosítanak, aktív kapcsolatokat tartanak fenn egyetemekkel, kutatóműhelyekkel, exportálnak vagy beszállítói tevékenységet végeznek, továbbá rugalmas foglalkoztatási formákat alkalmaznak.
Az NGM fontosnak tartja, hogy a díjat olyan cégek kapják, melyek “hozzájárulnak a gazdaság növekedéséhez, és példáként szolgálnak sikeres vállalkozások megvalósításához”.

A díjazottak koccintása

A Tokaji Borecet Manufaktúra a közelmúltban több más rangos elismerésben is részesült, így mit is mondhatnánk? Köszönjük szépen és igyekszünk a bizalmat a jövőben is kiváló minőségű termékekkel és komoly eredményekkel megszolgálni!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Vélemény, hozzászólás?