Legújabb termékeink

 • Tokaj Csipke balzsamecet 500ml

  Tokaj Csipkés Balzsamecet

  2900 Ft (nettó 2283 Ft)
 • tokaj dressing salatakhoz birsalmaval

  Tokaj Dressing Birsalma

  2800 Ft (nettó 2205 Ft)
 • tokaj dressing salatahoz malnas

  Tokaj Dressing Málna

  2800 Ft (nettó 2205 Ft)
 • Körte levendula balzsamecet 500ml

  Tokaj Körtés-levendulás Balzsamecet

  2900 Ft (nettó 2283 Ft)

Akciós termékek

 • Akció!

  Birs Csomag – pálinka, lekvár, balzsamecet

  10590 Ft 8920 Ft (nettó 7024 Ft)
 • Akció! Tokaji Borecet Tokaji Muskotályból

  Tokaji Borecet Tokaji Muskotályból

  1600 Ft 1360 Ft (nettó 1071 Ft)
 • Akció! Fűszeres Tokaji Tárkonyos Borecet

  Fűszeres Tokaji Tárkonyos Borecet

  1600 Ft 1360 Ft (nettó 1071 Ft)

Hűségpont

Regisztrált vásárlóinknak vásárlásai után 4%-ot jóváírunk pontként, melyet következő vásárláskor felhasználhatnak a vásárlástól számított 90 napig.

Kedvezmény megosztásért

Ossza meg valamelyik közösségi médián a kiválaszott terméket melyért egy 10%-os kedvezményt adunk a termék árából vásárláskor!

 • Kosár

 • Termékeink

  Termékeink a borok esetében ismert biológiai erjesztéssel készülnek, megőrizve az eredeti borok jellegzetességeit. Eceteinkbe a borok átörökítik az egészségre jótékony hatású elemeket, csakúgy a finom aromákat és ízeket.

  100% természetes úton, biológiai erjesztéssel készül

  Borecetünk Tokaj szívében fogant, a kézzel szüretelt és a válogatott szőlőfürtök, majd a belőlük készülő kiváló tokaji borok gyermekeként. Tokaj-Hegyalja kedvelt településén, Bodrogkeresztúron jött világra, ahol a gondos odafigyelés, a korszerű technológia, a hagyományok tisztelete, a tölgyfahordós érlelés, valamint a türelem és a megbecsülés keltette életre ezt a kivételes nedűt.

  Minőségi Tokaji borból

  Boreceteinkben nem található semmilyen hozzáadott anyag, ezek kizárólag a természetes úton, a borokból származó és az ecetsav-baktériumok által közvetített összetevőket tartalmazzák. Valódi alkímia: a borban eredetileg jelenlevő alkohol alakul át ecetsavvá, már pár cseppnek is intenzív karaktert kölcsönözve, mely erős, ugyanakkor játékos formába önti borunk örökségét.

  Hozzáadott adalékanyagok nélkül készítjük

  Miután elértük a teljes harmóniát, termékünket felöltöztetjük ezzel a kedves kis üveggel, melyek igen praktikusan egymásra helyezhetőek s kivételes tartalmuk mellett konyhánk díszei is egyben.

  Tölgyfahordóban érlelve

  Tekintse meg összes termékünket

  Fogyasszák bizalommal, kísérletezzenek vele bátran, ízesítsék ételeiket, színesítsék receptjeiket, kívánjuk, hogy minden csöppje élmény legyen!