fbpx

Zabpelyhes-sajtos epersaláta, Tokaji epres-rebarbarás balzsamecettel

Zabpelyhes-sajtos epersaláta, Tokaji epres-rebarbarás balzsamecettel

Hozzávalók:Zabpelyhes-sajtos epersaláta, Tokaji epres-rebarbarás balzsamecettel

2 nagyobb vagy 4 kisebb adaghoz:
kis fej fejes saláta
25 dkg eper
8 dkg mozzarella sajt
1 nagy evőkanál vaj
4-5 evőkanál zabpehely
1 evőkanál Tokaji epres-rebarbarás balzsamecet

A salátát megmosom, salátacentrifugával megszárítom. Ollóval kis darabokra vagdosom. Az epreket megmosom, lecsöpögtetem, cikkekre vágom.

A salátára ráteszem az epret. Vajat melegítek, a zabpelyhet átforgatom rajta. A vajas zabpelyhet a saláta alapon eloszlatom. A sajtot széttépkedem, és rárakom. Meglocsolom balzsamececettel, és kész is van.

 

Köszönjük a receptet GasztroRéka:

http://gasztroreka.freeblog.hu/archives/2011/05/05/Zabpelyhes-sajtos_epersalata_bazsalikomos_borecettel/

Vélemény, hozzászólás?

SZEPTEMBERI AKCIÓ

Általános akció (minden vásárlónak elérhető)

- Topáz almaecet 500ml

- Bio Alma Balzsamecet 500ml

- Kézműves ecet – Érlelt Almaecet 250ml

Mind a 3 termékre egységesen 10% kedvezmény.

Hírlevél feliratkozóknak:

További 10% kedvezmény a 3 almaecetünkre!

Iratkozz fel és küldjük a kuponkódot!