Hozzávalók:
4 csirkecomb,
2 zellerszár,
100 g nyers vagy főtt füstölt sonka,
100 g natúr krémsajt (pl. Philadelphia),
8 bazsalikomlevél,
4 kisebb cukkini,
1 gerezd fokhagyma,
extraszűz olívaolaj,
só, bors,
ízlés szerinti mennyiségű Tokaji Csipkés Balzsamecet,
egy nagy csokor újhagyma
A csirkecombokat kicsontozzuk, a hús mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. A zellerszárat megtisztítjuk, és körülbelül olyan hosszú darabokra vágjuk, amilyen szélesek a kifilézett combok. A sonkát pépesre daráljuk, kikeverjük a sajttal, majd az így kapott krémmel bekenjük a csirkecombok belső oldalát. Mindegyikre két bazsalikomlevelet fektetünk, ráhelyezünk két-három zellerdarabot, feltekerjük, hústűvel megtúzzük. A tekercseket tűzálló tálba helyezzük, meglocsoljuk egy kevés extraszűz olívaolajjal, és 180 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a csirkecombokon a bőr hólyagos-ropogósra sül.