Töltse le most INGYEN!

Fogadja tőlünk sok szeretettel receptkönyvünket, mely 30 hazai gasztroblogger félszáz borecetes receptjével segít izgalmas élteleket varázsolni az Ön asztalára is!

 

Letöltöm!

Látogasson el hozzánk!

Jöjjön el Ön is és nézze meg milyen módon készülnek Magyarország legminőségibb ecetei.
Tekintse meg a BORECET MÚZEUMUNKAT is ahol egy interaktív bemutatóval várjuk az érdeklődő vendégeinket!
Remek szórakozás gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt!

 

 

Bejelentkezem!

Profi séfek alkotásai az Ön konyhájában!
Lepje meg Ön is családját egy különleges ízvilággal.



Természetes úton, biológiai erjesztéssel készül ecetkülönlegességek!
Díjaink, eredményeink és eseményeink!

Recept ajánlataink

Kakukkfüves borecetben eltett fokhagyma

Hozzávalók: 3 csomag zsenge fokhagyma 3 dl víz 2 ek méz 1/2 tk. só 1/2 dl kakukkfüves borecet 3-4 szál kakukkfű A fokhagyma gyökerét vágjuk le, a külső héját szedjük le, ha szükséges. A szár 1/3-át vágjuk le, majd a 2/3-ad részt pedig félbe és tegyük bele egy kis... read more

Padlizsánsaláta

Hozzávalók egy kisadaghoz (azért egy nagyobb társaságnak nyugodtan készítsük el ennek a 3-4-szeresét is): 1 padlizsán (kb. 25 dkg) 1 gerezd fokhagyma 1 kisebb chili (friss) só, tört színes bors 4 db olajban eltett aszalt paradicsom 3-4 db olajos ringli Az öntethez: 1... read more

Húsvéti salátafészek

Hozzávalók: 250 g mini mozarella 250 g koktélparadicsom 200 g zöld olívabogyó 150 g rukkola zöldfűszeres só, frissen őrölt fekete bors 1 evőkanál extra szűz olíva olaj 3 evőkanál Tokaji Epres-rebarbarás balzsamecet A húsvéti sonkát töltött tojással és... read more