Szállítási lehetőségek weboldalunkon​

Fizetési lehetőségek weboldalunkon​

Weboldalunkon lehetőséged van bankkártyával (Simple Pay és Barion rendszereken keresztül), illetve előre utalással fizetni.

Továbbá van lehetőség a futárnál utánvéttel kifizetni a csomagot, mind készpénzben, mind bankkártyával.

Ha minden megrendelt termék készleten van, akkor a rendelésed másnapján kísérletet tesz a kiszállításra a GLS vagy az MPL, Magyarország területén! A csomagok kézbesítése napközben (8-16 óra között) történik.

A kiszállítás idejéről a vásárlók értesítést kapnak. Amennyiben a megadott időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőséged) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

A megrendelés leadásától és a termék kifizetésétől számítva, rendes körülmények között, a csomag 1-5 munkanapon belül kiszállításra kerül.

Ettől ünnepi szezonban lehetséges eltérés. Amennyiben más probléma miatt nem kerül a megadott időn belül kiszállításra a csomag, a Borecet Kft. munkatársai felveszik Veled a kapcsolatot.

Minden gondosság ellenére, elképzelhető a kiszállítás során törés, vagy valamilyen technikai probléma. Ebben az esetben mindent megteszünk a mielőbbi újraszállításért!

A szállítási módokról és költségekről weboldalunk kizárólag magyarországi kézbesítés esetén érvényesek.

Szállítási módInfromációkRendelési összegSzállítási költség
Házhozszállítás GLS futárszolgálattal

Webáruházunk megrendeléseit a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. teljesíti.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik, 8-16 óra közötti időszakban. A kiszállítás idejéről a vásárlók értesítést kapnak. Amennyiben a megadott időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

25.000 Ft alatti rendelés esetén házhozszállítással

25.000 Ft alatti rendelés esetén utánvéttel

25.000 Ft vagy afeletti rendelés esetén

bruttó 2.690 Ft


bruttó 3.090 Ft


ingyenes

Házhozszállítás MPL futárszolgálattal

Webáruházunk megrendeléseit az MPL (Magyar Posta Logisztika) teljesíti.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik, 8-16 óra közötti időszakban. A kiszállítás idejéről a vásárlók értesítést kapnak. Amennyiben a megadott időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

25.000 Ft alatti rendelés esetén: 

házhozszállítás: bruttó 1.990 Ft

csomagpont: bruttó 990 Ft

utánvéttel: + bruttó 400 Ft

25.000 Ft vagy afeletti rendelés esetén a szállítás INGYENES

Előre egyeztetett személyes átvétel a Borecet MűvekbenSzemélyes átvételhez, kérjük előre egyeztessen a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségek egyikén. 
   
 
Fizetési módok 
Közvetlen banki utalásA megrendelés ellenértékét közvetlenül a Borecet Kft. K&H Banknál vezetett  10400322-50526680-76671009 számú bankszámlájára történő utalással is kifizetheti. Megjegyzésként, kérjük tüntesse fel a rendelés azonosítóját. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.
Bankártyás fizetés

Elfogadott bankkártyák: Visa, MasterCard, Maestro

A kényelmes és biztonságos online fizetés két módon is biztosított:

– A Barion Payment Zrt. szolgáltatásai által: MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya-adatai áruházunkhoz nem jutnak el!

– A SimplePay szolgáltatásai által: a SimplePay az OTP bank felületére irányít tovább, ahol a bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül van lehetőség a kártyás fizetésre.
Bankkártya-adatai áruházunkhoz nem jutnak el!

Utánvét a futárnálA megrendelt terméket a csomag átvételekor a GLS /MPL Futárszolgálat futárának kell kifizetni.
Készpénzes/bankkártyás fizetés személyes átvételkorA megrendelt terméket üzletünkben való átvételkor készpénzzel vagy bankkártyával (POS terminálon keresztül) is kifizetheti.