18.00. – KÖSZÖNTÉS FRISSÍTŐ ITALLAL
Miután megérkeztek, regisztrálunk majd csapatokba osztunk titeket, és elfoglaljátok az asztalotokat.
Bemutatkozunk, felvezetjük az eseményt, eközben finom ecet fröccsel (alkoholmentes) frissítünk fel titeket.
18.20. – ECET KÓSTOLÁS FALATKÁKKAL
Pár szó az ecetekről, miközben beavatunk az ecetkóstolás módszertanába.
Közben balzsamecet – olívaolaj mártogatóssal friss ropogós bagettet szolgálunk fel.
18.40 – KÖZÖS FŐZÉS
A menü minden esetben a következőkből áll össze: előétel, leves, főétel, desszert.
A beosztás szerint a csapatok elkészítik a hozzá került ételeket.
20.00 – KÖZÖS VACSORA
Közösen elfogyasszuk az elkészített ételeket, miközben megbeszéljük a tapasztaltakat.
A vacsorához vizet, ecetfröccsöt, és borokat tudtok fogyasztani.
A helyszínen lehetőség lesz az ecetek megvásárlására is.
21.00 – ELKÖSZÖNÉS
Ajándékcsomaggal búcsúzunk Tőletek, és természetesen az este minden receptjét is megkapjátok.