Leírás
Felhasználási javaslat:
Egy salátaöntet, melyben a finom tokaji ecet találkozik a spanyol olívaolajjal, megbolondítva korianderrel és római köménymaggal. Ízletes a salátára locsolva a keleties ízek kedvelőinek!
Húspácként is megállja a helyét, bátran használjuk szárnyasok pácolására, majd hagyjuk egy-két órát pihenni benne a húst. Ezután süssük serpenyőben, vagy sütőben, az ecetnek köszönhetően sokkal puhább és porhanyósabb lesz a végeredmény.
Alma- és borecet, valamint prémium extra szűz olívaolaj alapú salátaöntet korianderrel és római koménnyel fűszerezve. A termék nem tartalmaz sem tartósítószert, sem aromákat, sem íz-fokozót.
Összetevők: ivóvíz, extra szűz olívaolaj 16%, almamust sűrítmény, almaecet, borecet, tengeri só, római kömény 0,5%, koriander 0,5%, sűrítőanyag (xantángumi).
Tápérték/100ml: Energia 714kJ/172kcal, Zsír 12,3g, amelyből telített zsírsavak 1,9g, Szénhidrát 14,6g, amelyből cukrok 14,6g, Fehérje 0,6g, Só 0,63g
Kipróbált recept, mely szerint a csirkemellet pár órában az Orientálban pácolva, majd serpenyőben/grillapon kisűtve egészen fenséges, omlós, puha és isteni finom husit kapunk 🙂
Gyöngyi –
A legfinomabb öntet !
Krisztián Kósa –
Éva –
Mária Csengeri –
Nagyon kellemes készítmény. Nyersen készített vegyes salátáimra nem is kell más ízesítés, finom az ízhatása.
Névtelen –