Leírás
A VinaVin Selection díjnyertes válogatás tartalma:
Csipkebogyó balzsamecet: Megállja a helyét a top gasztronómiában, meglepő ízeket varázsolva az ételekhez. Különösen vadhúsok mellett ajánlott, pácként vagy öntetként. A csipkebogyó édes, intenzív gyümölcsös izével kiváló kiegészítője salátáinknak. Önmagában is ízletes a salátára locsolva, de készíthetünk belőle vinaigrettet is, pl. olívaolajjal, vagy más kedvenc hidegen sajtolt olajunkkal, ízlés szerint sóval, borssal kikeverve, nagyon finom öntet készíthető belőle.
Tőzegáfonya-ibolya balzsamecet: A balzsamecet különleges ízvilágát az édes áfonya és a rendkívül intenzív illatú ibolya virágának kellemes elegye adja. Aki nyitott az újdonságokra, és szereti a merészebb ízeket, ők az áfonyás-ibolyás balzsamecet nagy rajongói. Desszertekhez, fagylaltokhoz kiváló, ahogyan vadhúsok elkészítéséhez használva sem hibázhat vele. Kísérletezz bátran az egyik legsokoldalúbb balzsamecetünkkel!
Topáz almaecet: Az almaecetek talán a leginkább elterjedt gyógyhatású italok, amit az emberek nagyon régóta készítenek házilag is. Ahhoz, hogy kiváló minőségű almaecetet kapjunk, az alapanyagnak is jónak kell lennie. Az almaecet hihetetlenül sokoldalú, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy amíg egyesek a fogyás egyik csodaszereként esküsznek rá, addig mások a friss saláták kötelező alapanyagaként ismerik. Segít a zsírok lebontásában, de sokan dicsérik a vérnyomáscsökkentő és vércukorszint csökkentő hatása miatt is.
A termékek nem tartalmaznak sem tartósítószert, sem aromákat, sem ízfokozót. Édesítésre gyümölcsmustot használunk, ezen kívül semmilyen hozzáadott cukrot nem tartalmaznak.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.