Birsalma Balzsamecet 250ml

3490 Ft

Birsalmaágyon érlelt jonatán almaecet, almamusttal édesítve.

 salátákhoz

frissítő italhoz

levesekhez, főzelékekhez, savanyításhoz

 desszertekhez

16 készleten

Leírás

Felhasználási javaslat:

 A birs kellemesen üde, gyümölcsös izével kiváló kiegészítője salátáinknak. Önmagában is ízletes a salátára locsolva, de készíthetünk belőle vinaigrettet is, pl. olívaolajjal, vagy más kedvenc hidegen sajtolt olajunkkal, ízlés szerint sóval, borssal kikeverve, nagyon finom öntet készíthető belőle.

 Frissítő italként, egy pohár vízben kb. egy evőkanálnyi balzsamecetet érdemes elkeverni, és iszogatni. Nemcsak finom, de segíthet az egészség megőrzésében is.

 Ízesítsd kedvenc levesed, vagy főzeléked egy evőkanál balzsamecettel. Tökéletes kiegészítője lehet bármelyik klasszikus savanyú ételnek.

Egyedülálló kiegészítője lehet bármilyen desszertnek. Használjuk bátran gyümölcsök posírozásához, vagy ízesítsük vele süteménytésztánkat, krémjeinket.

 

A birs balzsamecetünk birságyon érlelt almaecet, balzsamosságát az almamustnak köszönheti, melynek almás édes íze szépen kikerekedik az ecetben. A termék nem tartalmaz sem tartósítószert, sem aromákat, sem íz-fokozót.

Összetevők: Birsalma ágyon érlelt almaecet 65%, sűrített almamust.

Tápérték/100ml: Energia 508kJ/99kcal, Zsír 0g, amelyből telített zsírsavak 0g, Szénhidrát 27,3g, amelyből cukrok 27,3g, Fehérje 0,3g, Só 0g

A birsalma saját ültetvényünkből származik, Bereczky birs fajta.

Az őszi időszak egyik értékes gyümölcse a birsalma. A háztartásokban főként kompót, vagy birsalmasajt készül belőle. Nyersen fogyasztva egy igazi vitaminbomba. Hatékonyan csökkenti a megfázás és az influenza tüneteit, méregtelenítő és gyulladáscsökkentő hatású. Jelentős A-, B-, C- és P- vitamin tartalma, továbbá bőségesen tartalmaz rostokat, káliumot, cinket, magnéziumot valamint pektint.

Receptajánló:

További információk

Tömeg0,55 kg
Méretek5 × 5 × 23,5 cm
Gyártó/Terület

Savtartalom

Terméktípus

,

Érlelési idő

Kiszerelés

Birsalma Balzsamecet 250ml termékről 19 értékelés

  1. Csaba

    Finom aromája és édes karaktere jól megy szerintem tenger gyümölcseihez. Én garnélarákot szoktam úgy grillezni, hogy a serpenyőben először szójaszószt, csilipasztát és birsalmás balzsamecetet forralok, és abban forgatom át a rákokat.

  2. Eszter Horváth

  3. Anita H.

  4. Mária

    Kiváló termék

  5. Dóra

  6. Névtelen

  7. Vanda

  8. Zsolt

  9. Noémi Jakab

  10. Éva

    Az egyik kedvenc lesz, szépen átjön a birsalmát jellemző íz…

  11. Kati Hajdu

  12. Lajosné Dr. Varga-Szabó

  13. Anna Fittlerné Kiss

  14. Ákos Radó

  15. Kati Hajdu

  16. Anette A.

  17. Balázs

  18. József Kiss

  19. Gabriella

    Nagy kedvencem. Első kóstolásra szerelem volt jó pár évvel ezelőtt, és azóta mindig van a kamrában, sőt visszük magunkkal (önellátós) nyaralásra is. És mindenkinek szívből ajánlom!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük