Leírás
Felhasználási javaslat:
A szabolcsi alma kellemesen üde, gyümölcsös izével kiváló kiegészítője salátáinknak. Önmagában is ízletes a salátára locsolva, de készíthetünk belőle vinaigrettet is, pl. olívaolajjal, vagy más kedvenc hidegen sajtolt olajunkkal, ízlés szerint sóval, borssal kikeverve, nagyon finom öntet készíthető belőle.
Frissítő italként, egy pohár vízben kb. egy evőkanálnyi balzsamecetet érdemes elkeverni, és iszogatni. Nemcsak finom, de segíthet az egészség megőrzésében is.
Egyedülálló kiegészítője lehet bármilyen desszertnek. Használjuk bátran gyümölcsök posírozásához, vagy ízesítsük vele süteménytésztánkat, krémjeinket.
A termék nem tartalmaz sem tartósítószert, sem aromákat, sem íz-fokozót.
Összetevők: almaecet 65%, sűrített almamust.
Tápérték/100ml: Energia 555kJ/131kcal, Zsír 0g, amelyből telített zsírsavak 0g, Szénhidrát 32,1g, amelyből cukrok 32,1g, Fehérje 0,4g, Só 0g
Fogyaszd akár kúraszerűen egészséged kedvéért, vagy használd salátákhoz, az alma balzsamecet mindenképpen megédesíti napodat. Az alma balzsamecet érdekes és izgalmas átgondolása annak, amit eddig az almaecetekről tudtunk. Édesen lágy íze azokat is kóstolásra csábítja, akik nem kedvelik a kicsit savasabb almaecet ízét.
A termék nem tartalmaz sem tartósítószert, sem aromákat, sem ízfokozót. Édesítésre almamustot használunk, ezen kívül semmilyen hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
Eszter Horváth –
Katalin Szöginé –
Nagyon finom, az egész család kedvence!
Vanda –
József Kiss –
Nárcisz –
Amióta ezzel készítjük a dinsztelt káposztát, azóta nem lehet eleget csinálni olyan hamar elfogy.
Imre Ábrahám –
Ízorgia 🙂