Leírás
Felhasználási javaslat:
Egyedülálló kiegészítője lehet bármilyen desszertnek. Használjuk bátran gyümölcsök posírozásához, vagy ízesítsük vele süteménytésztánkat, krémjeinket. Igazi karácsonyi hangulatot varázsolhatunk vele az év bármely napján
A szabolcsi alma kellemesen üde, gyümölcsös izével kiváló kiegészítője salátáinknak. Önmagában is ízletes a salátára locsolva, de készíthetünk belőle vinaigrettet is, pl. olívaolajjal, vagy más kedvenc hidegen sajtolt olajunkkal, ízlés szerint sóval, borssal kikeverve, nagyon finom öntet készíthető belőle.
Frissítő italként, egy pohár vízben kb. egy evőkanálnyi balzsamecetet érdemes elkeverni, és iszogatni. Nemcsak finom, de segíthet az egészség megőrzésében is.
Húsokhoz nagyon szépen passzol, akár a kész sültekhez készítünk öntetet belőle, vagy csak pár cseppel fűszerezzük kész ételünket, mindenképp izgalmas ízek keverednek ki belőle. Bátran használjuk a húsok pácolásához, a végeredmény tökéletesen omlós, gazdag ízvilágú sült lesz.
A termék nem tartalmaz sem tartósítószert, sem aromákat, sem íz-fokozót.
Összetevők: almaecet 65%, sűrített almamust, fahéj 0,3%
Tápérték/100ml: Energia 507kJ/119kcal, Zsír 0g, amelyből telített zsírsavak 0g, Szénhidrát 27,2g, amelyből cukrok 27,2g, Fehérje 0,4g, Só 0g
Kóstold meg a zamatos alma és ínycsiklandó fahéj egyedi kombinációját, amely segítségével bármikor felidézheted az almás pite feledhetetlen ízét. Almás fahéjas balzsamectünk olyan akár egy csepp Karácsony.
A termék nem tartalmaz sem tartósítószert, sem aromákat, sem ízfokozót. Édesítésre gyümölcsmustot használunk, ezen kívül semmilyen hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.