Hozzávalók
Elkészítés
A tejszín kb harmadát kis lábasba öntjük és alacsony lángon melegíteni kezdjük, majd ha már meleg, beletördeljük a csokit és megolvasztjuk. Folyamatosan kevergetjük, ha kész, lehúzzuk a tűzről és ha még van benne pár csomó, azt elegyengetjük. Félretesszük hűlni.
Egy kis serpenyőbe tesszük a porcukrot, alacsony lángon elkezdjük melegíteni, majd amikor már karamellizálódik a cukor, hozzáöntjük az eper-citromfüves balzsamecetet. Nem ijedünk meg, sisteregni fog. Beletesszük az epercikkeket és jól megforgatjuk benne, majd kb. 2 perc múlva lehúzzuk a tűzhelyről és ezt is hűlni hagyjuk. Ha minden kihűlt, akkor a maradék tejszínt felverjük, a fehércsokis krémhez keverjük, majd előveszünk két kis poharat, az aljára pár cikk karamellizált-balzsamecetes epret teszünk, ráöntjük a krémet, hűtőbe tesszük, majd ha kicsit megdermedt, kivesszük és a tetejére is rakunk pár epret közvetlenül tálalás előtt.