FORMÁBA HOZ

JÓÍZŰEN JÓ FORMÁBAN!

HA ÍZLETESET SZERETNÉL ENNI, AMI TESTET-LELKET FRISSÍT 

ne használj tartósítószeres, aromákkal, színezékkel telenyomott alapanyagot

VÁLASZD A TERMÉSZETEST!

CSALÁDANYÁK
DIÉTÁZÓK
TUDATOSAN ÉTKEZŐK

MAXIMÁLIS ÍZ, MAXIMÁLIS EGÉSZSÉG

Kompromisszumok nélkül

Mindenki szeret finomakat enni. Az élelmiszeripar felismerte, hogy az emberek könnyen válnak az ízek rabjává. Ami először jó szándékkal indult, hogy a különböző ételeket lecsomagolva, sokak számára elérhetővé tegyék, azzal sajnos a multik akár vissza is élhetnek. Egyes profitorientált cégek elkezdtek azon dolgozni, hogy az ételek:

 • sokáig elálljanak, tartósítószerekkel telenyomva
 • minél színesebbek legyenek, mesterséges színezékekkel
 • minél ízletesebbek legyenek, ízfokozókkal, mesterséges aromákkal
 • minél olcsóbban előállíthatóak legyenek, silány alapanyagokkal, helyettesítőkkel

Igaz hogy mind vágyunk a finom ízekre, de azért jól is akarjuk érezni magunkat a bőrünkben!

Az ecetekkel ez lehetséges! Aki nem szereti az ecetet, nem kóstolt még jó ecetet. Mi fenekestül forgatjuk fel az ecetekről alkotott véleményeket! Egyre többen élvezik termékeink csodás ízeit, emellett tapasztalják meg azok jótékony hatását is. Nálunk nem az ízfokozók, vagy aromák adják az ízeket, hanem a valódi gyümölcsök ízei. Nem tartósítószerrel lesz hosszú ideig élvezhető, hanem a savak sajátos természetének köszönhetően. Nem szintetikus cukorral édesítünk, hanem a gyümölcsök sűrű mustjával, természetes gyümölcscukrokkal. 

Már napi 20-25ml-vel támogathatod az egészséged!

Az almaecet mi “titkos összetevőnk”, ami biztosan felfrissíti az életedet. Takarítsd ki vele szervezeted, és segíts vele emésztésednek.

Felhasználási tipp: Naponta 20-25ml almaecetet igyál meg vízben hígítva.

Érdemes reggel egy kulacsban/flakonban elkeverni, és azt napközben iszogatni.

Ha megnézed a termékeinket, talán összezavar az almaeceteink  bőséges kínálata, van szűretlen, pasztőrizálatlan, bio, érlelt, és többféle balzsamecet. Összeszedtünk pár hasznos javaslatot, hogy könnyebben el tudj igazodni.  

 • Erős teltségérzetnél: lassan egyél meg  3-4 teáskanálnyi Alma balzsamecetet, vagy más gyümölcsös balzsamecetet.

.

 • Tisztítókúra, ingadozó vércukorszint, magas vérnyomás, vagy nem megfelelő emésztés esetén, használd a Szűretlen almaecet csomagot.  Nem szűrjük, nem pasztörizáljuk, így a magas beltartalom, és a benne élő probiotikumok komoly segítséget jelenthetnek.

.

 • Diéta: Igazából diéta mellett használhatod bármelyik almaecetet, de amit kifejezetten ajánlunk, az a GálaFitt diéta, gyógynövényekkel, a palackon jelölve a napi adag. A jelölt napi adagot vízben hígítva kell napközben fogyasztani, étkezések előtt. Egy doboz 4 hétre való adagot tartalmaz.

Az összes termékünkhöz a legjobb alapanyagokat szerezzük be, nem használunk sem tartósítószert, sem aromát vagy adalékot. Almaeceteinkhez szabolcsi almát használunk, magas beltartalommal.

Vesd be az almaecet erejét!

Tovább a boltba!

Az „Így használd” menüpontban olvashatsz az ecetek számtalan felhasználási lehetőségéről, találsz konkrét recepteket, megtudhatod, miben és hogyan segítheted vele az egészséged, és még arra is betekintést kaphatsz, milyen óriási szakadék van ecet és ecet között! 

Ajánljuk családanyáknak, akik szeretnének mindig finom és egészséges ételeket az asztalra tenni, kötelező diéta mellett, akik edzenek, vagy egyszerűen csak jobb formába szeretnének kerülni, és minden tudatosan táplálkozónak, akik gondosan megválogatják az alapanyagokat, figyelve az egészségükre és környezetükre

AMIT TUDNOD KELL:

 1. AZ ECETEK EZERNYI FELHASZNÁLÁSA

 

 • A jó ecetnek már pár cseppje igazi fűszerkoncentrátum
 • A finom gyümölcsös ecet vízben elkeverve csodás frissítő ital, koktélokban bomba íz
 • Húspáchoz adva megdolgozza a húst, hogy az finom, omlós legyen
 • A természetes ecetek kiválóan savanyítják az ételeket, levest, főzeléket
 • Befőzésnél, savanyúságnál természetes módon tartósít
 • Desszerteknél meglepően sokféleképpen ad élvezetet

.

 1. EGÉSZSÉGÜNK ŐRE LEHET– már napi 20ml természetes ecet

Emésztésnél, puffadásnál, vércukorszintnél, refluxnál is segíthet, hasznos lehet diéta mellett, és fertőtlenítő hatása sem elhanyagolható.

.

 1. AZ ECETEK VALÓDI ARCA

Az élelmiszerek között az ecetek méltatlanul háttérbe vannak szorítva, és nincs kihasználva a természetes ecetekben lévő hatalmas potenciál. Ennek egyik oka, hogy hazánkban egy kalap alá veszik az ipari ecetsavat és az erjesztett természetes eceteket.

Sőt, legtöbbször az ecetet egyenlővé teszik az ipari ecetsavval, ami egy kőolajipari származék. Így a legtöbb ember tele van előítélettel, már az ecet szóra is húzza az orrát, így esélyt sem adva az igazán jó, finom eceteknek.

Ismerd meg te is, milyen előnyökkel jár, ha beépíted életedbe ezt a nagyon egyszerű élelmiszert, tudd meg hogyan tudod felhasználni, és milyen jótékony hatásokat hoz az életedbe!

mert az ecet formába hoz...