Kladdkaka

Kladdkaka

Hozzávalók:Kladdkaka

15 dkg vaj
15 dkg liszt
3 tojás
30 dkg cukor
5 ek kakaópor (cukrozatlan, sötét)
5 dkg csokoládé
6 ek Tokaji balzsamecet

A vajat megolvasztom, beleöntöm a cukrot, két-három percig kevergetem. Elzárom a gázt, beleszórom a csokoládét és a kakaót, elkeverem. Egyenként belekeverem a tojásokat, majd beleszitálom a lisztet, beleöntöm a balzsamecetet, és néhány mozdulattal összedolgozom. Vajazott, lisztezett tepsibe öntöm, és 170 fokra előmelegített sütőben 25-30 percig sütöm. Akkor jó, ha a közepe még remegős.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.